Annons

Annons

Rikshem söker Affärsinriktad & kommunikativ VD som gör skillnad

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Som en av Sveriges största privata fastighetsägare har Rikshem betydelse för många människor. Att få tillgång till bostäder och samhällsfastigheter är avgörande för att livet ska fungera, för att du och jag ska kunna skapa ett bra liv på den plats där jobb, utbildning och familj finns.  

Vi gör skillnad

Rikshem gör skillnad i samhället redan idag – men vi har möjlighet att kunna göra mycket mer. Nu behöver vi dig som kan få ut den fulla potentialen i företaget. I byggrättsportföljen, i de egenutvecklade projekten, i förädlingsmöjligheterna, i förvaltningen och i alla medarbetare. Vill du precis som vi som redan jobbar här vara med och göra skillnad i utvecklingen av det goda samhället? Då kan du vara vår nya vd. 

Ett av Sveriges största privata fastighetsbolag

I sådant fall har du säkert redan koll på att vi sedan 2010 vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med ett fastighetsvärde om ca 50 mdr kr. Att vi ägs av Fjärde AP-fonden och AMF Pensionsförsäkring AB. Att hållbarhet är en del av vår affär och att vi arbetar för att kombinera affärsmässighet med samhällsengagemang. Till exempel genom att vi engagerar oss i våra områden och de människor som lever där och försöker skapa inkluderande, trygga och attraktiva bostadsområden. Dessutom är vi värderingsstyrda och vill att du delar våra tankar om att det är viktigt att vara Drivande, Närvarande och Ansvarstagande. 

Vår nya vd

Och så till självklarheterna: Du har erfarenhet från ledande befattningar i fastighetsbranschen där du gjort skillnad genom att omsätta idé till handling. Du har kompetens för, och intresse av, att utveckla affärer, kundrelationer, medarbetare och organisationer. Du är kommunikativ, inspirerar och entusiasmerar. Samtidigt är du analytisk och kan förklara komplexa samband. Dessutom har du en stark vilja, mod och driv för att lyckas med det du föresatt dig.

Vill du också göra skillnad?

Då är du varmt välkommen med din ansökan. För att söka tjänsten mailar du till: rikshem@amrop.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi samarbetar med Amrop för denna rekrytering.