Riksbyggen söker entreprenadjurist till Ombyggnad

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

I rollen som entreprenadjurist erbjuds du självständigt arbete med möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande hos en viktig aktör inom svensk samhällsutveckling. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är Riksbyggens hörnstenar. Du blir en del av ett jordnära och drivet team på ett företag som ligger i framkant, bland annat inom digitalisering.

Vad ska du göra?

Affärsstöds uppdrag är bland annat att stötta ombyggnadsverksamhetens olika marknadsområden runt om i landet, i verksamhetsnära frågor kopplade till ombyggnation av bostäder och lokaler. I rollen som entreprenadjurist kommer du att ge löpande rådgivning till affärsområdet inom entreprenadjuridiska frågor.

Du kommer även att arbeta med granskning och upprättande av olika avtal, förfrågningsunderlag och hantera eventuella tvister. Du håller i interna utbildningar och bevakar ny lagstiftning och praxis samt svarar på remisser inom relevanta områden.

I rollen ingår också att ta fram och uppdatera mallar och att stötta verksamheten i frågor som rör interna processer. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor, Kungsbron 21, i centrala Stockholm och du rapporterar till Ombyggnads affärschef. I rollen ingår man i Ombyggnads ledningsgrupp tillsammans med bla affärschef och marknadsområdeschefer. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat i minst ca 5 år på fastighets-/byggbolag eller på affärsjuridisk advokatbyrå. Du har erfarenhet av att arbeta med entreprenadrätt och det är starkt meriterande om du även har arbetat med tvister, bostadsrättsjuridik och fastighetsförvaltning. Erfarenhet av att arbeta med offentlig upphandling är meriterande men inte ett krav.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad, utåtriktad och kommunikativ. Du tycker om att arbeta självständigt men även i grupp och du har en positiv inställning. För att lyckas i rollen krävs det att du är driven och att du kan ta egna initiativ och löpande följer upp de ärenden som du är delaktig i. Du har förmågan att se möjligheter till utveckling, både ur ett kundperspektiv och internt hos Riksbyggen.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Koncernspråket är svenska. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se så snart som möjligt, dock senast den 7 oktober 2022.

Urval och tillsättning kan komma att ske innan sista datum så vänta in med att söka!

I denna rekryteringsprocess samarbetar Riksbyggen med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076-002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film https://www.youtube.com/watch?v=mrJPT2uOnvY. Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Genom
Tjänst

Legal Counsel till Piab

Placering
Danderyd
Genom
Tjänst

Biträdande jurist till Kriström Advokatbyrå

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Advokat till Engström & Hellman Advokatbyrå

Placering
Göteborg
Genom
Tjänst

Advokat till Engström & Hellman Advokatbyrå

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Konsult inom finansiell kommunikation

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Group Security Manager to Alfa Laval

Placering
Lund
Genom
Tjänst

Compliance Officer till Tre

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Senior Underwriter till Deutsche Pfandbriefbank

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Lindahl Helsingborg söker en entreprenadrättsjurist

Placering
Helsingborg
Genom
Tjänst

Bolagsjurist till Bonava

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons