Annons

Annons

Redovisningschef till Royal Design Group Rekrytering Stockholm

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Gazella rekryterar nu en Redovisningschef till Royal Design Group, Nordens ledande e-handelsaktör inom design, möbler och heminredning. Du kommer att få vara en del av en nytänkande och expansiv organisation som befinner sig på en spännande resa. I rollen, som har placering på bolagets kontor i centrala Stockholm, kommer du att ha en ledande och bred roll med ansvar för bolagets redovisning. Detta är en unik möjlighet för en erfaren redovisningschef att komma in i en framåttänkande och försäljningsorienterad organisation med högt tempo inom e-handelsbranschen. Royal Design Group omsatte under 2018 800 miljoner SEK och har idag både E-handel och fysiska retail butiker. Som Redovisningschef arbetar du tillsammans med ett dedikerat team, där du själv arbetar operativt men också har en ledande position. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Inneha övergripande ansvar för redovisningen av koncernens bolag.
  • Ansvara för redovisningsfunktionen och dess medarbetare samt för fördelning av avdelningens interna arbete.
  • Vara övergripande ansvarig för månads-, kvartals- och årsbokslut samt månatlig rapportering.
  • Ansvara för årsredovisning och granska koncernredovisningen, samt sköta de externa kontakterna till revisorer och myndigheter.
  • Utveckla ekonomifunktionen och driva interna projekt som syftar till att skapa effektivare samt mer affärsorienterade processer.

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig som har en akademisk examen eller motsvarande och mellan 5-10 års arbetslivserfarenhet från kvalificerad redovisning och rapportering. Du har tidigare arbetat operativt med redovisning från ax till limpa och har tidigare antingen haft personalansvar eller arbetat i en arbetsledande roll och vill nu ta steget upp till rollen som Redovisningschef. Erfarenhet från transaktionsintensiva bolag, e-handel eller retail är meriterande, samt goda kunskaper av att arbeta med stora mängder data i Excel. Har du tidigare arbetat i en expansiv miljö med att sätta strukturer och förbättra processer ser vi detta som en stark merit för rollen. Vidare har du professionella färdigheter i svenska samt engelska, både skriftligen och muntligen.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen tror vi att du är en trygg och förtroendegivande person som har förmåga att djupdyka i detaljer samtidigt som du behåller ett övergripande fokus på helheten. Du är öppen, social och drivs av att förbättra och hitta nya mer effektiva sätt att göra saker på. Att leda och ta ansvar faller sig naturligt och som person är du positiv och framåt. Vidare uppskattar du ett föränderligt arbetsklimat där du har ett nära samarbete med flertalet kontakter i organisationen.

Royal Design Group

Royal Design Group är Nordens ledande e-handelsaktör inom design, möbler och heminredning – med ambitionen att erbjuda världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris och vara det självklara valet för konsumenten.

Sedan starten 1999, då bolaget var inriktat på e-handel av svenska premiumvarumärken mot den amerikanska marknaden, har bolaget växt kraftigt under lönsamhet. Idag finns bolaget representerat online på över 13 olika geografiska marknader samt genom nio fysiska butiker i Sverige under varumärkena RoyalDesign.se och Rum21.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Julia Minges & Katarina Milenkovic.