Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Daniel Wessberger som är ansvarig rekryterare för denna tjänst: daniel.wessberger@gazella.se

Vi söker nu en driven event/projektkoordinator med start i augusti till ett finansbolag i centrala Stockholm. Företaget präglas av högt tempo och enastående service mot deras kunder. Det är ett konsultuppdrag på sex månader med möjlighet till överrekrytering där du kommer tillhöra ett mindre men sammansvetsat team på fyra personer. Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!   

Din utmaning:

  • Planera och driva komplexa seminariums för företagets intressenter. 
  • Utveckla och förbättra seminariums. 
  • Ansvara för lokaler, teknik och kringutrustning vid seminariums. 
  • Vara kontaktperson för företagets intressenter och bygga relationer. 
  • Koordinera events och resor. 
  • Ad-hoc kring projekt. 
  • På sikt ansvara för förvaltning och bearbetning av vissa befintliga kunder samt nya kunder. 

Erfarenhet

Vi söker dig som är skicklig i och har en stor vana av arbete i Office-paketet och i CRM-system sedan tidigare. Du pratar obehindrat på både svenska och engelska och har haft en projektinriktad roll, eller har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, i en tidigare tjänst. Det är meriterande om du jobbat med projektledning och är självständig i din yrkesroll där du driver projekt från start till mål.    

Personliga egenskaper  

Som person är du ansvarstagande, kommunikativ och noggrann. Du uppskattar ett högt tempo och kan skapa din egen struktur i arbetet. Du är en mästare på relationsbyggande och har ett intresse för finansbranschen. 

Gazella Business Support 

GazellaBusiness Support, GBS, är ett dotterbolag till Gazella AB. GBS hjälper våra kunder med inhyrning och rekrytering av verksamhetsstödjande tjänster inom administration, office, support och inköp.  

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Daniel Wessberger som är ansvarig rekryterare för denna tjänst: daniel.wessberger@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.