Snabbfakta

Sista ansökningsdag

26 februari 2021

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Thomas Andersson på thomas.andersson@kpmg.se

Vill du vara med och påverka framtidens näringsliv? Hos KPMG får du arbeta med landets mest spännande företag och organisationer - såväl svenska som internationella. Att arbeta i en bred och internationellt ledande verksamhet som KPMG innebär att du hjälper våra kunder att lyckas. Dessutom får du tillsammans med dina kollegor enorma möjligheter att utvecklas och forma din egen framtid. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad!

Om oss

KPMG tax utsågs 2020 för femte året i följd till Sveriges bästa skatterådgivare av tidskriften International Tax Review (ITR). Vi är en av världens ledande skatterådgivare och i vårt globala nätverk ingår långt över 10 000 medarbetare med mer än 200 skattespecialister i Sverige. Vi är rådgivare till stora internationella börsföretag såväl som till mindre familjeägda företag. Affärsmässighet, förståelse för de stora sammanhangen och djup specialistkompetens är alla starka kännetecken för oss.

Din roll hos oss

Efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt och vi behöver nu stärka upp vårt team med en erfaren jurist till processgruppen i Stockholm. Du kommer få arbeta i internationella team tillsammans med marknadens vassaste skatterådgivare och fokusera på spännande kunduppdrag i en utvecklande miljö. Arbetet som processpecialist innebär att du kommer arbeta med såväl större svenska som utländska koncerner och biträda dem bland annat vid skatterevisioner, förhandsbesked och domstolsprocesser samt undanröjande av internationell dubbelbeskattning.

Dina egenskaper och kvalifikationer

Vi söker en jurist med mycket god kunskap inom både svensk och internationell beskattning, särskild vad avser skatteprocesser och förfarandefrågor. Du bör minst 4–5 års arbete bakom dig och erfarenhet från domstol är ett krav för denna tjänst. För att vara framgångsrik i rollen krävs även ett intresse för en proaktiv affärsbearbetning av marknaden.

Att du är mycket duktig att uttrycka dig i tal och skrift är för oss en självklarhet och då arbetet till delar bedrivs på engelska är goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift viktigt. Vi värderar social kompetens högt eftersom arbetet involverar mycket kundkontakt och till stor del sker i team.

Bli en av oss

Din ansökan ska bestå av CV och personligt brev. Då vi arbetar med urval löpande, ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 februari. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Thomas Andersson på thomas.andersson@kpmg.se

Om företaget

KPMG är en arbetsplats för dig som vill göra skillnad. Vi är ett av världens ledande kunskapsföretag och en trygghet för våra kunder i den snabbrörliga värld de verkar i - vi förmedlar insikt och guidar på den förändringsresa de alla befinner sig på. Det kan handla om att förändra hela eller delar av en organisation och dess arbetssätt, hur man hanterar potentiella risker, cybersäkerhetshot eller hur man maximerar kundupplevelsen i en digitaliserad värd. Vi är även experter inom analys, M&A, revision- och skatterådgivning, för att bara nämna några områden av vår verksamhet.

På KPMG strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning över hela organisationen. Vi tycker att mångfald bidrar med fler perspektiv som berikar vår kultur samtidigt som det skapar mervärde för våra kunder och samhället vi verkar i. Det är viktigt för oss att ha en inkluderande kultur där våra medarbetare respekterar varandra. Detta är kärnan i våra värderingar och vad vi tror på. Därför välkomnar vi sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

I Sverige är vi ca 1600 kollegor och en del av KPMG:s globala kunskapsnätverk på dryga 200 000 kollegor över hela världen.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.