Annons

Annons

Prissättningsanalytiker – Dina Försäkringar

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
jacob.dickens@blaq.se
070-092 69 25

Drivs du av att utveckla och förbättra företagets resultat med hjälp av din analytiska- och matematiska förmåga? Nu finns möjligheten att bli en del av Dina Försäkrings engagerade aktuariegrupp i en utvecklande och bred roll nära affären.

Dina försäkringar är ett av Sveriges äldsta försäkringsbolag inom Sakförsäkring, vilket betyder att vi försäkrar fastigheter, fordon och lösören med mera. För att vi ska vara konkurrenskraftiga behöver vi en djup förståelse för vilka våra kunder är, vad de vill försäkra och hur vi kan erbjuda det bästa priset sett till vår risk. Till hjälp har vi en kompetent och kvalificerad aktuariegrupp. Då bolaget och gruppen expanderar framgångsrikt söker vi nu en erfaren analytiker till gruppen.

Din utmaning:

Tjänsten som prissättningsanalytiker innebär att du blir den sjunde medarbetaren i ett ambitiöst team med hög kompetens. I rollen kommer du få möjlighet att arbeta med ett brett spektrum av arbetsuppgifter med tyngdpunkt på våra företagsförsäkringar.

Huvudsakliga uppgifter innebär:

  • Analys och uppföljning av lönsamhet och resultat
  • Utveckling av och förbättring av premietariffer
  • Ha ett nära samarbete med produktavdelningen angående utveckling och uppföljning av företagstarifferna och tillhörande projekt
  • Delta i och driva projekt samt identifiera och realisera nya affärsmöjligheter

Är du rätt person:

Vi vill att du har en master eller motsvarande inom matematik, statistik eller är civilingenjör med matematiskt intresse. Du har några års arbetserfarenhet av analys, prissättning eller liknande inom den finansiella marknaden. Vi söker dig som gillar utmaningar och kan kombinera ditt analytiska sinne med förståelse för affären. Erfarenhet inom aktuariella områden, framförallt inom solvensberäkningar, är givetvis en merit men inget krav. Du är analytiskt lagd med en god pedagogisk förmåga att kunna förklara komplexa termer.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du gillar att arbeta i team och har lätt för att kommunicera siffror på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Du är även en problemlösare och gillar att driva och leda projekt framåt.

Vi är 11 försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på nära 50 platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr med huvudkontor på Skeppsbron i Stockholm City. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Ledorden för vår verksamhet är nytänkande, nära och engagerade

I denna rekrytering samarbetar Dina Försäkringar med Blaq Group AB. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jacob Dickens på 070-092 69 25 eller jacob.dickens@blaq.se.