Ports Group i Malmö söker Varumärkesjurist

Placering

Malmö

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Vill du vara en del av en dynamisk organisation som säkerställer ensamrätten för några av Europas starkaste varumärken? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Ports Group är experter inom varumärkessäkerhet och levererar ett heltäckande erbjudande för skydd av varumärken, domännamn och webbsäkerhet. Totalt är vi cirka 140 medarbetare i bland annat Sverige, Danmark, Schweiz, England, Italien och Malta. Vi söker nu en driven och engagerad Varumärkesjurist till vårt Legal-team med placering i Malmö.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Varumärkesjurist kommer du arbeta brett med olika former av varumärkesrelaterad juridik. Dina arbetsuppgifter kommer inkludera allt från varumärkeshandläggning till att bistå kunderna med varumärkesstrategiska frågeställningar, kommersialisering och licensiering av varumärken till olika frågor om intrång. Vi arbetar nära våra kunder med målet att vara en strategisk samarbetspartner i deras varumärkesrättsliga arbete.

Du kommer att ingå i vårt Legal-team som består av runt 20 medarbetare som är placerade i Göteborg, Stockholm och Malmö. I Malmö kommer du att sitta tillsammans med ytterligare en jurist och två paralegals. Du rapporterar till Head of Legal som är placerad i Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som efter juristexamen har arbetat med varumärkesjuridik under minst två år. Vi ser gärna att du har erfarenhet av varumärkeshandläggning, att du kan skriva och förhandla varumärkesrelaterade avtal och att du är van vid att hantera frågeställningar kring intrång. Du har även ett stort intresse för varumärken och söker nu en roll där du får möjlighet att arbeta specialiserat inom området!

För att passa in i vår kultur söker vi en teamorienterad och samarbetsvillig individ som gillar att arbeta i en kundorienterad funktion med många olika kontaktytor. Vi uppskattar initiativförmåga, uppmuntrar vidareutveckling och tror på att skapa en arbetsplats där du känner att du bidrar med nytta, varje dag. På Ports Group tror vi på att tillit och möjlighet att påverka skapar engagemang, vi arbetar som ett team mot samma mål. Vi kompetensutvecklar och säkerställer tillväxt i en kultur som präglas av respekt för individen och trygghet i din roll och anställning. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper i denna process.

Du erbjuds

Som Varumärkesjurist på Ports Group kommer du att vara en central del av en dynamisk och utmanande arbetsplats. Vi har en öppen kultur där vi arbetar tillsammans över avdelningsgränserna som ett lag. Detta går igen både i hur vi teamar upp våra uppdrag och våra belöningssystem där gruppens prestation står i centrum.

Hos oss kommer du att få stort ansvar från början samt få arbeta med några av landets starkaste varumärken – vi är nämligen övertygade om att tilltro får individer att utvecklas till sitt bästa jag.

På Ports Group är vi måna om att anställda ska ha en hälsosam balans mellan arbete och privatliv.

Ansökan

I denna process samarbetar Ports Group med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linn Marthinussen på telefon: +46 76 002 69 41 alternativt via email linn.marthinussen@jurek.se.

Om oss

Ports Group är ett snabbväxande och lönsamt SaaS-bolag i segmentet Brand Tech. Vi har, med över 25 års erfarenhet inom IP Management, en unik position på den europeiska marknaden. Ports Group är ett snabbväxande företag men en vision om att bli världens främsta partner för varumärkesskydd.

Som en ICANN-ackrediterad aktör med en heltäckande lösning inom varumärkessäkerhet erbjuder vi varumärkesskydd världen över. Centralt i Ports Groups erbjudande finns vår webbaserade plattform Ports Management, som knyter samman våra tjänster och produkter inom?Domain Management, Trademark Management?och Websecurity till en överskådlig helhetslösning.

Lediga jobb

Jurek

Bolagsjurist till New Wave Group (publ) i Göteborg

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2023-06-26
Jurek

Ports Group i Malmö söker Varumärkesjurist

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2023-06-25
Jurek

Gillis Edman söker familjerättsjurist

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2023-05-25
Jurek

Bolagsjurist till Remondis Maintenance & Services

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-06-05
Jurek

Bolagsjurist till Kronans Apotek

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-06-23
Jurek

Lindhés Advokatbyrå söker biträdande jurist

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-06-19
Jurek

Setterwalls söker senior jurist med fokus på leveransavtal

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2023-06-19

Senior Legal Counsel GRC to Perstorp Group

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2023-06-12
Jurek

Senior jurist inom entreprenadrätt till Foyen

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2023-06-10
Jurek

Kronans Apotek söker DPO

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-06-10

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons