Annons

Annons

Nyfiken nyutexaminerad jurist

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Malmö
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
mia.bailey@jurek.se
0707-91 39 80

Har du precis tagit examen från juristutbildningen och är intresserad av familjerätt? Är du nyfiken och trygg i dig själv? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter:

Som jurist på Verahill kommer du på sikt få arbeta med många olika arbetsuppgifter inom familjerätten såsom juridisk rådgivning kring, och upprättande av, bodelningsavtal, arvskiften, samboavtal, bouppteckningar, äktenskapsförord, gåvobrev och testamenten. Till att börja med kommer du få vägledning och stöttning av en mer erfaren jurist, men längre fram kommer du få ta ansvar för egna kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som precis har tagit juristexamen med ett intresse för familjerätt. Du har god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Meriterande är om du behärskar andra språk, såsom arabiska, serbiska och kroatiska. Du känner dig bekväm i att arbeta i Officepaketet.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som drivs av att möta människor i olika situationer, är affärsmässig och positiv till att digitalisera arbetssättet. Du är självklart lyhörd för kundens behov och nyfiken på deras situation för att kunna ge bästa rådgivning. Vidare är du prestigelös, trygg i dig själv, flexibel och positiv.

Du erbjuds:

Detta är en spännande möjlighet för dig som brinner för möten med andra människor och är intresserad av familjerätt. Du erbjuds en varierad och utvecklande roll på ett företag som är i en tillväxtfas. Atmosfären på Verahill präglas av en icke-hierarkisk och prestigelös företagskultur. Det finns dessutom goda möjligheter för utveckling.

Om Verahill:

Verahill är en juristbyrå specialiserad på familjejuridik med en mission att hjälpa människor till ett tryggare liv genom att göra familjejuridiken tillgänglig och attraktiv för alla privatpersoner i Sverige. Vi vill att familjejuridiken ska bli en naturlig del och självklarhet i familjers vardag. Vi möter varje person på en mänsklig nivå och använder ett språk som folk förstår, istället för att gömma oss bakom juridiskt fikonspråk. Vårt arbetssätt genomsyras av våra värderingar: affärsmässiga, moderna och trygga.

Din ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Verahill med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Bailey på telefonnummer 0707-91 39 80 alternativt via mail: mia.bailey@jurek.se.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se
 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Mia Bailey
040-6027642