Snabbfakta

Sista ansökningsdag

29 november 2021

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Ansökan skickar du till lena.dahlberg@falkenborn.se.

Falkenborn Advokatbyrå är en exklusiv nischbyrå verksam inom fastighetsbranschen med särskild tonvikt på fastighetstransaktioner, kommersiell hyresrätt och tvistelösning. Våra klienter utgörs framför allt av ledande fastighetsbolag, fonder och några av Sveriges största kapitalförvaltare. 

Kvalitet är A och O för oss och vi har därför valt att arbeta med stark specialisering och stort kunskapsutbyte inom och mellan våra olika verksamhetsgrenar. Hos oss kommer du att arbeta i mindre team och nära seniora kollegor.  

Falkenborn är en ung och jämställd organisation som erbjuder våra medarbetare delaktighet, långsiktig utveckling och respekt för individen. Vi älskar vårt jobb men vi värdesätter lika mycket vår fritid. Vi har därför skapat en arbetsmiljö som ska främja work/life balance. Detta i kombination med vår marknadsposition och våra spännande ärenden gör oss till ett unikt och attraktivt alternativ. 

Just nu söker vi en jurist med intresse för transaktioner. Du kommer främst att arbeta med olika typer av fastighetstransaktioner men även annan fastighets- och bolagsrelaterad juridik som t.ex. aktieägaravtal liksom frågor rörande exploatering, fastighetsbildning och bygglov.  

Vi vill att du som söker dig till oss har mycket goda studiemeriter och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska vara ansvarstagande, kvalitetsmedveten och ha ett gott omdöme. Det är viktigt att du har ett intresse för våra klienters affärer, men också att du vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör också ha ett genuint intresse för juridik.  

Du som söker tjänsten bör ha något eller några års erfarenhet från advokatbyrå eller motsvarande erfarenhet. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande men inget krav för denna tjänst. Vill du veta mer om tjänsten? Ring Sara Wahlgren (072-545 00 42). 

___________________________________ 

Vi vill ha din ansökan senast den 29 november 2021, men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan skickar du till lena.dahlberg@falkenborn.se.  

Besök gärna vår hemsida: www.falkenborn.se 

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.

Logga in