Mölnlycke söker Legal Counsel

Placering

Göteborg

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Vill du arbeta i en internationell miljö i en koncern vars mål är att förbättra vårdresultaten världen över? Är du en driven, affärsorienterad och resultatinriktad lagspelare med intresse för verksamhetsnära rådgivning inom kommersiella avtal och M&A? Då bör du söka tjänsten som legal counsel hos oss!

Om Mölnlycke

Mölnlycke är ett världsledande företag inom medicinteknik som levererar medicinska produkter och lösningar som hjälper hälso- och sjukvårdspersonal att optimera patientvården. Mölnlycke har drygt 8 500 medarbetare världen över och kunder i nästan 100 länder. Mölnlycke ägs till 99% av Investor. Även om Mölnlycke är ett globalt företag är huvudkontoret beläget i Göteborg, nära Mölnlycke där företaget grundades år 1849.

Din roll

Du kommer att lämna juridisk rådgivning avseende M&A inom Mölnlyckes affärsområden ORS (produkter för operationssalen), Gloves och Antiseptics. Det innebär att du bland annat kommer att arbeta med due diligence och med att identifiera och minimera olika risker i transaktioner samt att granska och förhandla avtal i samband därmed.

Arbetet kommer vidare att omfatta upprättande, granskande och förhandling av kommersiella avtal av varierande slag. Vidare kommer du att vara ett operationellt stöd för de affärsområden som nämns ovan men du kommer även att förse Mölnlyckes ledningsfunktioner med rådgivning. Även här ingår det att göra riskbedömningar samt att föreslå riskminimerande åtgärder.

Du kommer att ges möjlighet att arbeta både självständigt och i nära samarbete med såväl stakeholders på bolaget samt kollegor på Legal Affairs. Du kommer rapportera till Associate General Counsel.

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och som har ett till tre års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från bolag, advokatbyrå, juristbyrå eller likande. Du ska ha erfarenhet inom kommersiell avtalsrätt och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom M&A. Det är även positivt om du har erfarenhet från arbete med IP, produktansvar, arbetsrätt eller konkurrensrätt. Du är flytande i engelskt tal och skrift.

Du är en positiv och driven person som gillar att anta nya utmaningar och att arbeta i ett högt tempo. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan utföra dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt och att du har förmågan att prioritera bland arbetsuppgifterna. Din rådgivning är både affärs- och lösningsorienterad. Vidare trivs du med att vara en lagspelare och är lätt att samarbeta med.

Du erbjuds

Hos oss kommer du att kunna ta klivet och utvecklas i en internationell och stimulerande miljö! Dina arbetsuppgifter kommer att vara både varierande och utmanande och du kommer att få möjlighet att arbeta både självständigt och samarbeta i teamet. På Mölnlycke har vi ett flexibelt arbetssätt med möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan. Men viktigast av allt, hos oss på Mölnlycke kommer du att ges möjlighet att arbeta med produkter som hjälper människor världen över. Om drygt ett år flyttar vi dessutom till nya lokaler belägna i då nybyggda GoCo Health Innovation City!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Mölnlycke med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så välkommen att inkomma med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076 002 69 19 alternativt ida.odelius@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lediga jobb

Jurek

Group Compliance Manager to Alfa Laval Group

Lund
|
Sista ansökningsdag 2023-01-01
von Feilitzen & Partners

Bolagsjurist till ikoniskt svenskt varumärke, Stockholm

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-15
Sharp

Legal Counsel till Välinge Innovation

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Sharp

Compliance Manager till Nordic Guarantee

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Jurek

Group Legal Counsel – Labour law, AB Volvo

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Jurek

Nordic Surrogacy söker jurist

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-23
Jurek

Stockholm Live söker Junior Legal Counsel

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-22
Sharp

Erfaren bolagsjurist till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2023-12-17
Sharp

Senior Internal Auditor to Skanska

Stockholm, Göteborg, Malmö
|
Sharp

IT Internal Auditor to Skanska

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-17

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons