Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

För att ansöka, sänd CV och personligt brev till: Sebastian Björkman, Team Leader, sb@joolsec.se, tel. 0720-80 33 94 

JOOL-gruppen är en familjeägd koncern med entreprenörskapet som främsta passion. Genom JOOL Securities AB erbjuder vi investeringsrådgivning avseende flera tillgångsslag med tyngdpunkt på nordisk fixed income. JOOL-gruppen strukturerar även finansiering till nordiska tillväxtföretag och med över 150 transaktioner i ryggen är vi ledande inom nordiska företagsobligationer i segmentet 30-200 miljoner kronor.

Vi på JOOL ser de anställda som nyckeln till en framgångsrik organisation. Vi erbjuder en attraktiv väg in i finansbranschen med kontinuerlig utbildning, konkurrenskraftig lön, högt tempo och möjlighet att växa snabbt i ett framgångsrikt företag. 

VEM SÖKER VI? 

Vi söker en resultatorienterad individ som motsvarar våra högt ställda krav, kan bidra till JOOLs fortsatt goda utveckling och på ett naturligt sätt bli en del av vårt väl fungerande team. 

  • Har relevant högskoleutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet 
  • Är målmedveten, affärsinriktad, analytisk och initiativrik 
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande 
  • Är en positiv lagspelare 
  • Är en självständig och skicklig säljare

ARBETSUPPGIFTER 

Som del av vårt Fixed Income Sales är din roll att aktivt marknadsföra företagsobligationer och andra ränteinvesteringar mot främst företag och institutioner. Kundkontakten sker både via telefon och möten på kontoret eller hos kunden. Vår verksamhet utgår från trevliga lokaler på Strandvägen 3 i Stockholm. 

JOOL ställer höga krav på professionalism, ansvarstagande och flexibilitet. Samtidigt erbjuder vi våra medarbetare ett givande arbete med mycket ansvar, stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

För att ansöka, sänd CV och personligt brev till: Sebastian Björkman, Team Leader, sb@joolsec.se, tel. 0720-80 33 94

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.

Logga in