Marsh söker Graduate inom Transactional Risk Insurance, Private Equity and M&A

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Marsh är världens största försäkringsrådgivare. Vi hjälper några av Sveriges största företag att identifiera, analysera och hantera affärsrisker, vilket genererar en mer säker och förutsägbar vardag i en komplex och snabbföränderlig värld.

På Marsh blir du en del av ett globalt företag med över 75 000 anställda. I mer än 130 länder skapar och säkrar Marsh affärsmöjligheter för de största företagen genom råd om risker, riskhantering och försäkring.

Affärsområdet Private Equity and M&A (PEMA) innefattar rådgivningstjänster inom transaktionsrisk-försäkring (TR), försäkrings due diligence och portfolio sales (fullserviceerbjudande inom försäkring för riskkapitalbolag och dess portföljbolag) och utgör kärnan för Marshs erbjudande till kunder genom hela investeringslivscykeln från förvärv till avyttring.

Det nordiska TR-teamet är marknadsledande och består för närvarande av femton specialister som placerar transaktionsriskförsäkringar och andra relaterade försäkringslösningar i samband med företrädesvis nordiska M&A-transaktioner där våra kunder huvudsakligen utgörs av riskkapitalbolag, investmentbolag och industriella aktörer.

DINA MÖJLIGHETER:

Som Graduate hos Marsh får du mycket mer än bara ett jobb, Graduateprogrammet är också en utbildning och grund för din framtida karriär. Med oss får du en unik möjlighet att växa i en stor och internationell organisation där du utvecklar både dina personliga och professionella färdigheter genom att självständigt få chansen att ha dina egna ansvarsområden, driva projekt och få stöttning av kompetenta kollegor under vägen. Tanken med programmet är att det ska förbereda dig för att sedan gå in i en ordinarie roll och fortsätta att växa tillsammans med oss.

Graduatepositionen är placerad inom det nordiska TR-teamet med bas i Stockholm och du kommer tillsammans med för närvarande femton kollegor (varav tolv sitter i Stockholm, två i Köpenhamn och en i Oslo) att få arbeta på M&A-transaktioner över hela världen, men företrädesvis i Norden. Det nordiska TR-teamet är även del av Marshs globala nätverk med TR-specialister i världens finansiella centra, såsom Amsterdam, Dallas, Denver, Dubai, Frankfurt, Hong Kong, London, Madrid, Milano, Mumbai, München, New York, Paris, Peking, San Francisco, Singapore, Sydney och Tokyo.

Som del av vårt nordiska TR-team kommer du primärt att få arbeta i ett stort antal pågående och framtida transaktionsprocesser med upphandling, strukturering, analys, förberedelse och framtagande av rapporter och presentationer, utformning och förhandling av överlåtelseavtal och försäkringsavtalsvillkor samt placering av transaktionsförsäkringar hos specialiserade försäkringsbolag i Norden, Europa (primärt London) och internationellt. På sikt kommer positionen att innebära att du även aktivt och självständigt kommer att få arbeta med befintliga och potentiella kunder.

VI ERBJUDER DIG:

 • Ett spännande Graduateprogram på 18 månader
 • Solid introduktion till transaktionsriskförsäkringar och försäkringsbranschen i stort
 • Mentorskap, utbildning och internationella karriärmöjligheter
 • En arbetsmiljö som präglas av engagemang, teamkänsla och högt i tak
 • En spännande roll med intressanta arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö
 • Placering i nyrenoverade, fina lokaler centralt i Stockholm
 • Start efter sommaren

VI SÖKER DIG SOM:

 • Under de senaste två åren har tagit en juridikexamen
 • Har god kommunikationsförmåga och är flytande i skrift och tal, både på svenska och engelska
 • Är ambitiös, modig, prestigelös, engagerad, driven och har integritet
 • Trivs med att arbeta i ett högt tempo, med många parallella arbetsuppgifter och utan att ge avkall på noggrannhet eller analysförmåga

För att du ska trivas hos oss på Marsh tror vi även att du lockas av att få tillhöra en stor, global organisation och att du tycker att M&A-transaktioner och försäkring är intressanta områden. Vill du veta mer om vad Graduateprogrammet på Marsh innebär? Läs gärna om våra nuvarande Graduates erfarenheter av programmet här.

Vi på Marsh tror på att föra samman människor från olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv skapar en ännu mer hälsofrämjande arbetsplats, ett mer framgångsrikt företag och en bättre värld. Vi värdesätter mångfald och uppmuntrar alla att söka sig till oss på Marsh.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Fredrik Wahlberg, fredrik.wahlberg@marsh.com, Senior Vice President, Transactional Risk Nordics, Private Equity and M&A

Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer till Skandias Koncerncompliance

Genom
Tjänst

Senior Legal Counsel (Nordic & Baltic) to Schneider Electric

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Ekonomiansvarig till Sharp Recruitment & Consultants

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Marknadskoordinator till Sharp Recruitment & Consultants

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist till Skandia Fonder

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist inom mark- och miljörätt samt vattenkraftlagstiftning

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer till Brummer & Partners

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel med fokus på AIFMD till Permian

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Ludvig & Co söker bolagsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Capital & Liquidity Reporting Specialist till Nordnet

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons