Marknadskoordinator till Sharp Recruitment & Consultants

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Är du en kommunikativ och affärsorienterad marknadsförare som trivs i en kunskapsintensiv och affärsdriven miljö? Har du dessutom några års erfarenhet av marknadsföring, är kreativ samt vill arbeta i ett utvecklingsinriktat bolag? Då är rollen som marknadskoordinator hos oss på Sharp Recruitment & Consultants något för dig!

Sharp Recruitment & Consultants är en av landets ledande rekryterings- och bemanningsbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML samt Tax & Finance. Våra uppdragsgivare består utav några av världens största företag som tex banker, industribolag, It-bolag och fastighetsbolag samt advokatbyråer, konsultbyråer och revisionsbyråer m.fl.

Vi är nu inne i en kraftig expansionsfas och söker nu en marknadskoordinator som kommer att få det övergripande ansvaret för vårt marknadsföringsarbete.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en arbetsplats där din egen och företagets utveckling är lika viktigt som trivsel, humor och möjlighet att göra roliga affärer. Hos oss kommer du att växa och utvecklas genom bra stöd, utmaningar och vidareutbildning.

Som marknadskoordinator kommer du att arbeta brett och operativt med marknadsföringsaktiviteter som stärker vårt varumärke och attraktionskraft.

Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. att:

  • Vara delaktig i att ta fram marknadsstrategier samt skapa innehåll till sociala och digitala kanaler
  • Ta fram, driva och genomföra planerade marknadsaktiviteter
  • Följa upp, utvärdera och utveckla närvaron och innehållet i våra kanaler
  • Arbeta med digitala kampanjer rörande employer branding, rekrytering och ökad varumärkeskännedom
  • Ansvara för kontakten med externa leverantörer och samarbetspartners

Du kommer att ha flera kontaktytor inom organisationen och arbeta nära våra sälj- och rekryteringsavdelningar samt ledning.

Om dig

Vi söker dig som har relevant utbildning inom marknadsföring/kommunikation samt minst tre års relevant arbetslivserfarenhet.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med grafisk design samt är van med att arbeta med publicering i sociala kanaler. Vidare ska du ha mycket god erfarenhet av publiceringsverktyget WordPress samt gärna Adobe.

För att trivas i rollen och lyckas hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som är noggrann, kreativ, strukturerad och driven. Det är vidare viktigt att du är en peoples-person, dvs. är social och tycker om att arbeta med människor.

Att arbeta hos Sharp Recruitment & Consultants

Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö med ett stort utrymme för att implementera egna idéer. Du kommer att komma till ett resultatfokuserat företag som hela tiden vill framåt och brinner för utveckling, affärer och mest av allt att ha skoj på jobbet! Vi ställer höga krav på varandra, vi ifrågasätter varandra men stöttar och supportar varandra ännu mer. Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat, så förstår vi vikten av balans i livet och att ha roligt tillsammans.

Vi är ett företag som fortsätter att expandera och växa med goda resultat. Vi har en tydlig målbild om vart vi vill vara både inom fem och tio år med en fortsatt stark tillväxt. Vårt huvudkontor är i centrala Stockholm och vi sitter i mycket trivsamma och vackra lokaler. Vi har även kontor i Tel Aviv samt Paris.

Ansökan

Är du rätt person? Då är du varmt välkommen med att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

För mer information kontakta Elin Flodin på 072-360 73 29 eller elin.flodin@sharprecruitment.se

Genom
Tjänst

Legal Counsel to Dometic Group

Placering
Solna
Genom
Tjänst

Head of Legal till PodX Group

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

KICKS söker Head of Legal & Compliance

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Stillfront söker bolagsjurist med fokus på dataskydd

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

SCA söker bolagsjurist

Placering
Sundsvall
Genom
Tjänst

Riksbyggen söker entreprenadjurist till Fastighetsförvaltningen

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Data Protection Officer till Sergel

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Skattekonsult till Advice

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Dina Försäkringar söker skadejurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Bolagsjurist till Gjensidige

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons