Annons

Annons

Marketing Automation Ansvarig till Aktieinvest

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
Michael Brommels: +46 72 55 55 713

Om företaget

”Vi har funnits i över 50 år, vilket gör oss till en av Sveriges äldsta nätmäklare. Vi har ca 60 000 kunder. Vi har under mer än 30 år ägts av medlemsorganisationen Aktiespararna. Detta har gjort att vår verksamhet blivit unik med ett mer djupbottnat syfte än enbart vinstintressen. Sedan januari 2019 ägs vi av Pareto Securities, en erkänd och välrenommerad aktör på finansmarknaden i Norden. Vår historik, ambition och ägare idag och bakåt i tiden borgar för att vi är en mer än seriös aktör med många år och erfarenheter på nacken. 

Aktieinvest är ett litet bolag på en stor marknad. Precis som David så slåss vi dagligen mot Goliat och försöker få fler svenskar att förstå det fina med att investera i aktier istället för att betala dyra avgifter till banker och rådgivare. Vi brinner för att erbjuda våra kunder bra och kundvänliga produkter och tjänster och strävar alltid efter att modernisera och förbättra oss.”

Vill du vara med att ansvara för Marketing Automation hos Aktieinvest?

I deras kontor på Berzelii park 9 kommer du arbeta i en dynamisk miljö i ett expanderande marknadsteam.

Rollen

I rollen kommer du att ingå i ett marknadsteam som idag arbetar med allt från att skapa content och digital marknadsföring till SEO/SEM och digital analys. Du kommer sitta i en bred roll inom Marketing Automation och arbeta med hela kundresan. Detta innebär allt från analys till konvertering. Syftet är att både utveckla nytt men också driva förbättringsåtgärder i syfte att optimera trafiken.

Du kommer att rapportera till Digital Sales- and Marketing Manager.

Profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller motsvarande. Vidare har du ett par års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter och djup förståelse för hur man kan arbeta med att optimera anskaffningen av nya kunder samt att bibehålla befintliga.

Du är en driven och resultatinriktad person som inte räds nya utmaningar. Vidare har du ett intresse för finansbranschen och tror på dig själv och din förmåga att skapa en kundupplevelse i världsklass. Du trivs som allra bäst när du får möjlighet att arbeta i team där ni strävar mot gemensamma mål.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatum. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ida-Maria Rundén på +46 70 78 70 483 eller Michael Brommels på +46 72 55 55 713.