Annons

Annons

MAQS söker transaktionsjurister till sitt Malmökontor

Sista ansökningsdatum: 
15 oktober 2019
Placeringsort: 
Malmö
Kontaktinformation: 

Efter en vår med flera spännande och stora bolags- och fastighetstransaktioner hoppas vi nu förstärka dessa kompetensgrupper med ytterligare biträdande jurister till vårt Malmökontor. 

För att komma in i våra transaktionsteam på ett bra sätt ser vi gärna att du har suttit ting eller har arbetat några år på advokatbyrå. 

Vad vi kan erbjuda dig

Att arbeta hos oss är många gånger krävande men också utvecklande, roligt och omväxlande. 

Vi på MAQS prioriterar kunskapsutveckling och erbjuder årliga externa och interna kurser och utbildningar i både juridik och affärsutveckling. 

Som medarbetare hos oss får du tidigt en hög nivå av självständighet, men även stöd och hjälp från dina mer erfarna kollegor. Du kommer också att få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll på en modern och trevlig arbetsplats där kreativitet uppskattas och där enkelhet, tillgänglighet och nyfikenhet är våra kärnvärden.

Ansökan och tillträde

Vi vill att din ansökan består av ett personligt brev, CV samt betygskopior från svensk juristutbildning. Även andra intyg och meriter är välkomna. 

Vi ber dig skicka din ansökan till oss senast den 15 oktober 2019. 

För frågor och mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jonas Blomquist på jonas.blomquist@maqs.com eller mobil 0704-84 85 58.

Kort om oss

MAQS Advokatbyrå erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Bland våra klienter finns flera spännande svenska och internationella företag och organisationer. 

Våra jurister är alla specialiserade inom olika affärsjuridiska områden och branscher, varav våra team för M&A och fastighetstransaktioner består av sammantaget cirka 20 jurister spridda över kontorsgränserna.