Snabbfakta

Sista ansökningsdag

25 september 2020

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-koordinator Anna Hjelm på anna.hjelm@magnussonlaw.com.

Väx med Magnusson

Vi är alltid på jakt efter talanger till våra team. Vi tillämpar en öppen ansökningsprocess där vi löpande träffar kandidater som vill ta nästa steg i sin karriär. För rätt person finns det alltid plats hos oss. Välkommen till en inspirerande och spännande arbetsplats i ständig förändring där dina karriärmöjligheter är oändliga.

Vilka är Magnusson 

Magnusson är en internationell och topprankad affärsjuridisk advokatbyrå. Med vår geografiska spridning är vi unikt positionerade att assistera våra klienter i Norden och Östersjöregionen. Inom byrån finns specialister inom i stort sett samtliga affärsjuridiska områden med erfarenhet av många branscher. Vi är rådgivare åt såväl nationella som internationella bolag, finansiella institutioner, organisationer och myndigheter. Vår uppgift som rådgivare är att skapa mervärde för våra klienter. Vi är flerfaldigt nominerade till och vinnare av Årets Advokatbyrå, en utmärkelse som baseras på klientnöjdhet.  

Vi tror på våra medarbetare och välkomnar alltid nya idéer och initiativ. Vi erbjuder en internationell plattform, en kreativ miljö och frihet att utvecklas och växa tillsammans med trevliga kollegor. Våra värdeord är förtroende, respekt, nytänkande och entreprenörskap och vårt mål är att ett jobb på Magnusson ska vara mer än ett jobb. För mer information besök www.magnussonlaw.com

Vårt affärsstödsteam i Stockholm

Affärsstödsteamet i Stockholm ger administrativ support till våra juristteam samt till ansvariga inom områdena ekonomi, marknad, IT, HR och ledarskap. Teamet är summan av ett antal personligheter med olika erfarenhet och bakgrund. Deras vardag präglas av laganda, högt tempo, engagemang och kreativitet. Teamet eftersträvar att leverera med högsta kvalitet i en miljö där alla får möjlighet att ta ansvar och skapa mervärde. Ledarskapet i teamet bygger på att inspirera, delegera, ge feedback och motivera för att få alla individer och verksamheten att växa. 

Profil

Vi söker nu förstärkning i form av två administratörer som tillsammans ska vara support till två av våra juristteam samt dela på ansvaret för kontorets administration och reception. 

Juristsupporten omfattar bland annat dokumenthantering, korrekturläsning, registrering av nya klienter och ärenden och därtill hörande konfliktkontrollhantering, fakturering, inhämtning, sammanställning och strukturering av information samt skapande av PowerPoint-presentationer.

När det gäller kontorets administration, reception och konferensutrymmen kommer du att vara byråns ansikte utåt och ha ansvaret för reception, konferensrum, post och telefoni. Du sköter även inköp av t.ex. livsmedel, blommor och kontorsmaterial och ansvarar för att skapa och upprätthålla rutiner för leverantörskontakter. Du kommer även att vara delaktig i byråns events och festarrangemang.

Vi söker dig som har erfarenhet av supportroll på advokatbyrå eller liknande konsultmiljö och har förståelse för vikten av struktur och service i din yrkesroll. Det här är en möjlighet för dig som har en smittande energi, är självgående, prestigelös, serviceminded och har viljan att axla ansvar. Som person är du noggrann, stresstålig och har ett organiserat arbetssätt. Du trivs med att arbeta i team, är flexibel och lösningsorienterad. Vi har förmånen att arbeta med internationella klientbolag där många av våra uppdrag är gränsöverskridande. Det är därför viktigt att du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, tillämpar god språkbehandling samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. 

Övrigt

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med start snarast. Båda är heltidstjänster och arbetstiderna är 08:30-17:30.

Din ansökan

Ansökan skickar du in via vår hemsida www.magnussonlaw.com. Sista ansökningsdag är den 25 september 2020. Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan och ditt personliga brev där du berättar om dig själv och dina förväntningar. Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-koordinator Anna Hjelm på anna.hjelm@magnussonlaw.com.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.