Annons

Annons

LW Advisory söker en affärsjurist och specialist inom automatisering och digitalisering

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Att eliminera tråkiga och repetitiva uppgifter för jurister och samtidigt erbjuda smarta och prisvärda juridiska tjänster till våra kunder är en viktig del av vår filosofi. Vi tror att digitalisering och automatisering inom juridiken ger en enorm möjlighet för branschen, kunderna och medarbetarna. Samtidigt ser vi en allt större efterfrågan på våra tjänster.

Vi växer så det knakar och söker nu därför en affärsjurist och specialist inom automatisering och digitalisering.

Vi söker särskilt dig som efter fullgjord juristexamen har arbetat några år på advokatbyrå och/eller bolag med allmän affärsjuridik, gärna med praktisk erfarenhet av avtalsskrivning. 

Vi bedriver ett antal projekt där du kommer att vara en viktig medspelare, t ex i vårt aktieboksprojekt som vi driver med blockkedjeföretaget Chromaway och utvecklingen av nästa generation av vår tjänst OptionsAutomaten (www.optionsautomaten.se). För att drivas i denna roll tror vi att du:

  • Har ett stort intresse för automatisering, AI och digitalisering,
  • Gillar rollen som projektledare
  • Har erfarenhet från utvecklingsprojekt
  • Gärna har viss kunskap om programmering 
  • Är en team-player
  • Tycker om att arbeta i blandade team med jurister, tekniker och utvecklare.

Tjänsten innebär att du kommer att jobba i LW Advisorys team av rutinerade affärsjurister, och med våra kunder inom startup-segmentet men även med större, och noterade, bolag.  Din tid kommer att delas mellan att jobba självständigt och i team med andra jurister och våra övriga partners, såsom exempelvis teknikpartners. Möjligheten finns även att arbeta i andra delar av LegalWorks Groups verksamhet om intresse finns.

 Läs mer och ansök på vår hemsida.

LegalWorks Group består av bolagen LegalWorks, PrivacyWorks och LW Advisory. Vi är Sveriges snabbast växande aktör inom ”New Law”. Vi är här för att hjälpa våra kunder att lyckas genom att ta hand om affärsjuridiken. Vi förser dem med talang, kunskap och teknologi i en dynamisk era. Vi är en transformativ kraft i en konservativ bransch som är mogen för stora förändringar. 

LW Advisory är en ny affärsjuridisk aktör med fokus på kundorienterad rådgivning i förening med digitalt entreprenörskap.

Hos LW Advisory blir du del av ett team som stödjer såväl start-ups som börsbolag. Vi arbetar även i en rad olika digitaliseringsprojekt där innovation, automatisering och AI skapar mer prisvärda och bättre tjänster för kunderna och mer stimulerande arbetsuppgifter för juristerna. Hos oss är din personliga utvecklingsresa viktig och vi vill skapa möjlighet för dig att kunna blomstra både i din karriär och privat.  Läs mer om LegalBuddy, LegalPartner och möt vårt team på www.lwadvisory.se

Övrigt

Har du frågor om rollen eller rekryteringsprocessen? Du är varmt välkommen att kontakta Martin Johansson på 073-5019336 eller, martin.johansson@legalworks.se.