Legal Counsel till Qliro

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Qliro är ett entreprenörsdrivet och snabbfotat bolag som befinner sig mitt i en spännande tillväxtresa. Hos oss får du möjligheten att arbeta i en innovativ och snabbväxande bransch, där du har chans att växa och utvecklas inom ett expansivt fintech-bolag som står under Finansinspektionens tillsyn.

Vi söker nu en Legal Counsel som kommer att förse organisationen med legal rådgivning för såväl befintliga som nya produkter och tjänster. Den här rollen förser dig med ett brett kontaktnät av experter inom fintech och ger en god inblick i vad det innebär att arbeta i en reglerad miljö. Mycket av arbetet sker självständigt samt i nära dialog med ledningsgruppen och du kommer att rapportera direkt till chefsjuristen. Du kommer även vara tongivande i implementeringen av bolagets nya strategi.

Mer om rollen

I rollen som Legal Counsel kommer du att bistå hela organisationen med kvalificerad legal och regulatorisk rådgivning. Du kommer framför allt att arbeta med konsumentkreditfrågor och GDPR samt ansvara för ett antal olika avtalsförhandlingar, med fokus på IT-avtal, outsourcing, finansieringslösningar, varumärkesrätt och kommersiella avtal. Du kommer vidare att arbeta brett med våra produkter och tjänster, analysera olika typer av strategiska affärsupplägg samt arbeta med marknadsaktörer inom e-commerce, som merchants, marknadsplatser, e-plattformar, banker och fintech-bolag.

Vem söker vi?

Vi söker dig med minst 3–5 års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, bolag finansinspektionen eller annan reglerad verksamhet. Du har erfarenhet och kunskap inom GDPR, outsourcing, konsumentkrediter och kommersiella avtal. Det är meriterande om du även har arbetat med finansrelaterad juridik.

Som person är du analytisk, strukturerad och ambitiös och har ett stort intresse för affärsfrågor. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad men har integritet och även en grundläggande förståelse för arbetet inom en reglerad verksamhet. Vi tror att du trivs i en dynamisk miljö och strävar efter att leverera hög kvalité. Då vi har många olika nationaliteter på Qliro ska du utöver svenska också ha en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Om Qliro

Qliro är ett börsnoterat kreditmarknadsbolag med gränsöverskridande verksamhet i Norden och lyder under ett stort antal regelverk. Idag erbjuder vi fler finansiella tjänster men vårt fokus är och har alltid varit det vi kan allra bäst: Safe and Simple Payments. Vi levererar nya produkter och tjänster med oöverträffad hastighet och riktar oss både till ledande marknadsaktörer inom e-commerce och miljontals nordiska konsumenter som söker effektiva digitala betalningslösningar.

Vårt kontor är placerat på Sveavägen i centrala Stockholm.

Din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Ansökan och CV skickas till: linda.sjohagen@sharprecruitment.se För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Linda Sjöhagen på tfn 073-641 88 81.

Genom
Tjänst

Bolagsjurist till RenFuel – innovation inom förnybar bioolja

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer till Skandias Koncerncompliance

Genom
Tjänst

Senior Legal Counsel (Nordic & Baltic) to Schneider Electric

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Ekonomiansvarig till Sharp Recruitment & Consultants

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Marknadskoordinator till Sharp Recruitment & Consultants

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist till Skandia Fonder

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist inom mark- och miljörätt samt vattenkraftlagstiftning

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer till Brummer & Partners

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel med fokus på AIFMD till Permian

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Ludvig & Co söker bolagsjurist

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons