Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Legal Counsel till Permian

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Permian är en ledande nordisk fondadministratör med kontor centralt belägna i Oslo och Stockholm. Permian erbjuder ett komplett utbud av stödtjänster för investeringsbolag, familjekontor, fonder, fondförvaltare, truster, föreningar och utländska företag som vill ha en lokal representant i Norge eller Sverige. Vi strävar efter att uppfylla alla våra kunders back- och mid-office-behov.

Vårt uppdrag är ”Allting rätt!”. Viktiga värderingar i arbetet mot det målet är att vi är exakta och utmanande men att vi också är lagspelare med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi vill vara med och göra det möjligt för våra kunder att bedriva sin verksamhet på ett mer effektivt och ändamålsenligt sätt.

Vi fortsätter att växa och söker därför ytterligare en jurist till kontoret i Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Permian kommer du att bli du en del av ett engagerat team i en dynamisk miljö. Du kommer att ha en viktig gränsöverskridande roll med intressanta arbetsuppgifter och ansvarsområden. Permian erbjuder en mängd olika professionella utmaningar med utrymme för stor professionell utveckling i ett växande bolag. Vi tror på en bra arbetsmiljö, både professionellt och socialt, och ser därför vikten av att ha kul tillsammans.

Vad ingår i rollen?

Som Legal Counsel kommer du att arbeta brett med juridiska frågor inom Permian-koncernen i både Sverige och Norge samt externt mot våra kunder. Du kommer att tillsammans med resten av teamet inom juridik, compliance och risk ansvara för att se till att både bolagen i koncernen och våra kunder bedriver verksamheten i enlighet med AIFMD samt med andra lämpliga lagar och förordningar.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a.:

  • Allmänna bolagsrättsliga frågor, avtalsskrivning och GDPR.
  • Utföra konsekvensbedömningar av hur lagändringar kan påverka Permians och våra kunders verksamhet och identifiera åtgärder för att säkerställa fortsatt regelefterlevnad.
  • Ge råd om regelverket för private equity, venture capital och förvaltare av alternativa investeringsfonder (inklusive hållbar finansiering).
  • Att utveckla och genomföra olika typer av utbildningar.
  • Samarbete med marknadsföringsavdelningen genom marknadsföringsartiklar kopplade till AIFMD och regelefterlevnad.
  • AML/KYC-relaterad rådgivning.

Rollen rapporterar till Group General Counsel.

Vem söker vi?

Vi söker dig med juristexamen samt minst två års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, bolag eller Finansinspektionen. Har du erfarenhet av att arbeta med AIFMD, fondbranschen eller på annat bolag under tillsyn är det ett plus. Kompetens inom AML, skatt, bolagsrätt, GDPR och avtalsskrivning är meriterande.

Som person är du nyfiken, har enkelt för att sätta dig in i komplext material samt har ett öga för detaljer. Vidare är du noggrann, tycker om att ta stort ansvar, vill arbeta nära affären och är bra på att kommunicera. Vi ser även att du är utåtriktad, öppen, initiativtagande samt har hög integritet. Utöver svenska ska du också ha en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Fanny Wallin på 072 378 75 17, fanny.wallin@sharprecruitment.se eller Zarina Virsholm på 0733 99 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Läs mer om Permian på www.permian.se.

Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer till Skandias Koncerncompliance

Genom
Tjänst

Senior Legal Counsel (Nordic & Baltic) to Schneider Electric

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Ekonomiansvarig till Sharp Recruitment & Consultants

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Marknadskoordinator till Sharp Recruitment & Consultants

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist till Skandia Fonder

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist inom mark- och miljörätt samt vattenkraftlagstiftning

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer till Brummer & Partners

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel med fokus på AIFMD till Permian

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Ludvig & Co söker bolagsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Capital & Liquidity Reporting Specialist till Nordnet

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons