Larssons Begravningsbyrå & Juridik söker familjerättsjurist

Placering

Trelleborg

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Larssons Begravningsbyrå är en auktoriserad begravningsbyrå med verksamhet i stora delar av Skåne. Vi expanderar och söker nu ytterligare en familjerättsjurist till vårt kontor i Trelleborg. Det här är rollen för dig som brinner för familjerätt och som vill arbeta på en anrik byrå med en konstant strävan efter utveckling och förbättring!

Arbetsbeskrivning

I rollen som familjerättsjurist hos oss kommer du att arbeta med en bred variation av ärenden inom den ekonomiska familjerätten. Du ger juridisk rådgivning till våra klienter och arbetar bland annat med boutredningar, bouppteckningar, bodelningar, arvskiften, testamenten, äktenskapsförord, framtidsfullmakter, gåvobrev och samboavtal. Du tillhör vår juridiska avdelning som idag består av två jurister och en juristassistent. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Trelleborg och du kommer även att arbeta från vår filial i Svedala.

Vem är du?

Vi söker dig som har en juristexamen och tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomisk familjerätt. För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad och ha förmågan att möta och skapa goda relationer med olika människor. Du är en flexibel person som är van vid att ta ansvar och att arbeta självständigt. Vi är en familjär arbetsplats som arbetar nära tillsammans, god samarbetsförmåga är därför en förutsättning i denna roll. Körkort är ett krav.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en stimulerande tjänst med varierande uppgifter på en arbetsplats med god stämning och korta beslutsvägar. Hos oss får du arbeta under stort eget ansvar med mycket klientkontakt och du får chansen att utvecklas vidare som familjerättsjurist och som person. Vi är en mindre grupp som har öppna diskussioner och högt i tak, som en del av vårt team får du möjlighet att påverka och vara delaktig i vårt ständigt pågående utvecklingsarbete. Tjänsten ger dig förutsättningar för en balanserad tillvaro och du får arbeta med erfarna och professionella kollegor som hjälper och stöttar varandra.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Larssons Begravningsbyrå & Juridik med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 – 002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Larssons Begravningsbyrå & Juridik AB är medlem av SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) vilket bland annat innebär att samtliga medarbetare har genomgått Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråers auktorisationsutbildning. Företaget är grundat år 1921 och har lång erfarenhet av begravningar och familjejuridik. Vi är idag tio medarbetare och vi kännetecknas av att vara en modern, väletablerad och serviceinriktad begravningsbyrå under ständig utveckling.

Lediga jobb

Sharp Recruitment & Consultants

Head of Legal to NCC Industry

Solna, Oslo
|
Sista ansökningsdag 2024-01-08
Jurek

Bolagsjurist till SSAB

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
von Feilitzen & Partners

Använd dina färdigheter för att bekämpa cancer! Vi söker nu nästa stjärna till vårt starka juristteam.

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-22
Jurek

Group Legal & Compliance Counsel till Elof Hansson Group

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
Jurek

Nordic Legal & Compliance Manager at Chiesi Pharma

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Sharp Recruitment & Consultants

Operations Manager till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Jurek

Group Compliance Manager to Alfa Laval Group

Lund
|
Sista ansökningsdag 2023-01-01
von Feilitzen & Partners

Bolagsjurist till ikoniskt svenskt varumärke, Stockholm

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-15
Sharp

Legal Counsel till Välinge Innovation

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Sharp

Compliance Manager till Nordic Guarantee

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons