Snabbfakta

Ort

Stockholm

Omfattning

Heltid

Har du frågor om tjänsten?

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Ron Cohen på tel. 073 518 51 88 eller ron.cohen@sharprecruitment.se https://sharprecruitment.se

Nu söker vi dig som vill arbeta som KYC & AML- konsult hos oss på Sharp Recruitment & Consultants!

Uppdragsbeskrivning 

Som KYC & AML- analytiker och konsult är du en del av en större AML (Anti Money Laundring) funktion och du ska i första hand säkerställa relevant och uppdaterad kundkännedom för bolagets kunder. Du rapporterar direkt till AML chefen.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara: 

  • Kontrollera att inhämtad kundkännedom vid on-boarding är fullständig och korrekt 
  • Inhämta uppdaterad kundkännedom enligt plan 
  • Granska inhämtad information mot register och andra källor för att kontrollera riktigheten i av kunden lämnade uppgifter 
  • Granska ägarstrukturer och fastställa verklig huvudman 
  • Kontrollera kunder mot PEP och sanktionslistor 
  • Analysera lämnade uppgifter och jämföra med branschpraxis med mera 
  • Kontakt med kunder och interna avdelningar 

Som konsult blir du fast anställd av Sharp Recruitment & Consultants och uthyrd till olika uppdragsgivare. 

”Jobbet som konsult via Sharp har varit otroligt spännande, lärorikt och gett mig massvis med nya möjligheter som jag annars ej hade fått. Sharp står för kvalité och är en omtagande arbetsgivare som ger lika mycket fokus mot sin konsult som kund.”

Erfarenheter & kvalifikationer  

För att lyckas i rollen som AML- analytiker är det meriterande med en relevant akademisk utbildning inom förslagsvis ekonomi, juridik eller liknande. Alternativt relevant erfarenhet från att du tidigare arbetat på bank eller annan finansiell aktör som AML- analytiker.

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse för oss och du bör ha en god analytisk förmåga, noggrannhet och förmåga att ta egna initiativ. Vidare för att passa in både på avdelningen och på bolaget bör du vara prestigelös, ödmjuk och lösningsorienterad. Vi söker dig som idag är AML- analytiker och vill arbeta med intressanta och långsiktiga uppdrag. Uppdragen är vanligtvis mellan 6 månader och upp till 24 månader långa. 

Vad får du av att arbeta som konsult hos Sharp Recruitment & Consultants? 

Vår främsta styrka är vår specialisering inom området vilket leder till att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag.  Vi är en snabbfotad organisation som är resultatdrivna och för att trivas hos oss bör du tycka om en stark laganda, ha kul på jobbet och drivas av utveckling. Vi på Sharp tror på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss starkare. 

Om Sharp Recruitment & Consultants 

Sharp Recruitment & Consultants är en av landets mest nischade och specialiserade rekryterting och konsultbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML och Tax & Finance. Vi har huvudkontor i Stockholm men även kontor och verksamhet i Tel Aviv & Paris. Vi genomför cirka 500 rekryteringar per år och vi har över 500 konsulter i vårt nätverk. 

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella företag. Branscherna varierar mellan start-ups inom tech, IT och medicin, banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten. 

Följ gärna oss på Linkedin!  

Ansökan och kontakt Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Ron Cohen på tel. 073 518 51 88 eller ron.cohen@sharprecruitment.se

https://sharprecruitment.se

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.

Logga in