Kreditchef till CapitalBox

Placering

Publicerad

CapitalBox är Europas ledande specialist inom företagslån för små och stora företag. Via vår finansplattform erbjuder vi våra kunder skräddarsydd finansiering när de behöver det som mest. Vi bildades 2015 och har sedan dess hjälpt tusentals småföretagare att i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Litauen och Storbritannien att smidigt och snabbt få ett förlagslån och utökat rörelsekapital. CapitalBox är en del av Multitude Group som har funnits sedan 2005 och vi har ett nära samarbete samt tar del av varandras färdigheter och kompetenser.

Vi känner väl till de små och medelstora företagens behov och vår uppgift är att tillgodose dessa. Det är de små företagen som är ryggraden i ekonomin, anser vi. Genom att förse dem med det rörelsekapital de behöver, kan vi hjälpa de mindre företagen att nå sina mål.

Vi söker nu en kreditchef till vårt huvudkontor i Stockholm.

Vad vi kan erbjuda dig

Som kreditchef på CapitalBox kommer du att arbeta i en internationell och dynamisk organisation som är under ständig utveckling. Du kommer att arbeta strategiskt och ansvara för vidareutvecklingen och förvaltandet av en stark kreditkultur. Vi satsar på teknologi som är mobil, lättanvänd, internationell och väldigt säker. CapitalBox är en ung organisation med stark entreprenörsanda och vi söker någon som vill vara med på vår fortsatta resa.

Som kreditchef kommer du att få en central roll i vår verksamhet. Utöver att ansvara för kvalité och lönsamhetsutveckling vid kreditgivning kommer du att ansvara för att leda kreditkommittén samt sätta upp policys och instruktioner. Du kommer att ha personalansvar samt ansvara för Collections. Tillsammans med verksamheten kommer du vidare att utveckla strategier för kreditaktiviteter samt ta fram beslutsunderlag för fastställande av vår kreditriskstrategi. Du jobbar med löpande tillsyn och ser till att kreditprocessen är väldokumenterad samt förenlig med interna policys, lagstiftning och branschpraxis.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till CEO.

Din profil

Vi söker dig med högskoleexamen och minst sju års relevant arbetslivserfarenhet. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta med företagskrediter och har helst jobbat brett i en mindre organisation.

För att lyckas i rollen och trivas hos oss är det viktigt att du som person är driven, strukturerad, självständig samt trivs med att arbeta i en verksamhet som genomsyras av teknisk utveckling och innovation. Du ska vara orädd, nyfiken och handlingskraftig. Vi söker efter någon som inte bara har den teoretiska grunden men även har integritet i sitt ledarskap och kan föra diskussioner på gruppnivå. Vi ser därför att rätt person har en vilja att visa ägarskap och är framåtblickande.

Din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Ansökan och CV skickas till: linda.sjohagen@sharprecruitment.se För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Linda Sjöhagen på tfn 073-641 88 81.

Genom
Tjänst

Cool Company söker bolagsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Aros Kapital söker en Compliance Officer

Placering
Göteborg
Genom
Tjänst

Tax Controller till Handelsbanken

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Compliance Officer/DPO till Telia Finance AB

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Marknadskoordinator till Sharp Recruitment & Consultants

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Data Protection Officer (DPO) till PayEx

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel to VNV Global AB (publ)

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Bolagsjurist till RISE

Placering
Göteborg, Stockholm
Genom
Tjänst

Biträdande jurist till Kriström Advokatbyrå

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel till Qliro

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons