Annons

Annons

Konsulter till Klarna!

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
Ida Nordin: 072 905 55 57

Om företaget

Klarna grundades i Stockholm 2005, med målet att göra det enklare för människor att handla på nätet. De senaste 14 åren har tekniken utvecklat, engagerat och förändrat världen omkring oss, men vår målsättning är fortfarande lika relevant som någonsin tidigare, att göra betalningar så enkla, säkra och framförallt så smidiga som möjligt.

Idag är Klarna en av Europas största banker och erbjuder betalningslösningar till 80 miljoner konsumenter och 190 000 butiker i 17 länder. Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av “prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick.

Om rollen

Vi på Netwrk söker just nu konsulter till flera olika uppdrag hos Klarna. Konsultuppdragen kan variera men främst handlar det om roller inom administration/it/salesforce, därför viktigt att man som konsult är flexibel för olika typer av arbetsuppgifter! 

Då dessa roller inte kräver tidigare erfarenhet behöver du inte ett flashigt CV - bara en vilja att lära dig nytt! 

Profil

Du är en entusiastisk och glad person - med förmågan att lysa upp ett rum med din energi. Du älskar att interagera med människor, och framför allt hjälpa andra människor. Din administrativa förmåga är grym och med hjälp av den kan du strukturera och organisera om kaos råder. Du måste ha flytande och professionella kommunikationsfärdigheter i både svenska och engelska.  Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö bestående av smarta och ambitiösa kollegor. Som medarbetare på ett av Sveriges snabbast växande företag kommer du att spela en viktig roll i att ta Klarna till nästa nivå. 

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ida Nordin på 072 905 55 57

Dessa tjänster innefattar heltidsjobb som konsult ute hos Klarna Bank.

Plats: Stockholm, Sverige