Snabbfakta

Sista ansökningsdag

31 maj 2020

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Rosita von Feilitzen: 073-540 57 07

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. 

Fastigheternas värde uppgick till 55,8 mdkr och hyresvärdet till 3,8 mdkr per den 31 mars 2020. Klövern är noterad på Nasdaq Stockholm och tillhör segmentet Large Cap. 

Vi söker dig som har ett genuint intresse för fastighetsjuridik samt vill jobba i ett entreprenöriellt och snabbväxande bolag. 

Klövern utökar sitt juristteam och söker nu en bolagsjurist med ca 5–6 års erfarenhet från advokatbyrå och/eller företag, med fördel fastighets- eller byggbolag. Tjänsten är en heltidstjänst med placering på bolagets huvudkontor i Gamla Stan, Stockholm. Du kommer ingå i ett team som idag består av tre medarbetare, chefsjurist, riskmanager samt en strategisk inköpare. 

Rollen som bolagsjurist utgör en central och viktig funktion inom Klövern där du får möjlighet att arbeta nära affären och projekt. Du kommer att löpande lämna råd och vara ett stöd till olika enheter inom Klövern, såsom uthyrning, förvaltning, projektutveckling och transaktion. Du kommer medverka i avtalsförhandlingar, upprätta, tolka och tillämpa avtal. Du kommer att arbeta självständigt men nära chefsjuristen och övriga verksamheter inom bolaget. De vanligast förekommande rättsområdena är kommersiell hyresrätt och generell fastighetsrätt med frågor rörande jordabalken likväl som frågor kring bostadsrätt, PBL, entreprenad och avtalsrätt. En viktig del i rollen som bolagsjurist är även att hålla internutbildningar. 

Du är utåtriktad, är van och tycker om att arbeta självständigt och har hög integritet. Du är noggrann och analytisk men pragmatisk och affärsorienterad. Vi erbjuder rätt jurist en möjlighet att få arbeta operativt i ett bolag med kraftig tillväxt och att få vara med på en spännande resa. 

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. 

Välkommen med din ansökan och frågor till Rosita von Feilitzen, telefon 073-540 57 07. Skicka din ansökan snarast med CV, personligt brev, betyg och arbetsbetyg till www.vonfeilitzen.se. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2020. Urvalet sker löpande liksom intervjuer varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.