Snabbfakta

Sista ansökningsdag

23 oktober 2020

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

För mer information angående tjänsten vänligen kontakta Per Ugge, tel. 08- 407 37 29, e-mail: ugge@kntr.se eller Caroline von Heidenstam, tel. 08-407 37 18, e-mail: heidenstam@kntr.se.

KANTER är en boutiquebyrå med huvudsakligt fokus på Corporate/M&A, immaterialrätt/IT och tvistlösning. Byrån är en komplett transaktionsbyrå med bred kompetens inom både privata och publika transaktioner, men har även ledande specialistkompetens inom andra verksamhetsområden, främst aktiemarknadsrätt, arbetsrätt, kommersiell fastighetsrätt och finansiering. I dagsläget är vi ca. 40 medarbetare. 

Vår privata transaktionsverksamhet med fokus på small och midcapsegmentet växer. Våra klienter är framförallt svenska och utländska PE-bolag men även några av Sveriges största bolag. Vi söker nu en biträdande jurist med 3-4 års erfarenhet av arbete med privat M&A, gärna från större advokatbyrå där du varit involverad i hela transaktionsprocessen.

På KANTER arbetar vi med högkvalitativ och specialiserad rådgivning. Vi vill att du som söker har mycket goda juridiska kunskaper, projektledaregenskaper och kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Hos oss är det av yttersta vikt med ett bra arbetsklimat, med kollegialitet och delaktighet från alla medarbetare. Vi bevisar dagligen att det går att kombinera ett jobb med utvecklande och spännande ärenden med en hållbar och jämställd arbetsmiljö. Vi vill därför knyta till oss personer som är skickliga jurister men som samtidigt har de personliga egenskaper vi söker; samarbetsförmåga, prestigelöshet och engagemang – för juridik, människor och affärer.  

Givet vår storlek och struktur kommer du att arbeta nära delägare och mer seniora biträdande jurister. Vi tror på idén att mindre men mer involverade och engagerade team bidrar till ett bättre arbete och också leder till ett bättre resultat för våra klienter. Detta innebär givetvis också att du redan från start kommer att ha mycket klientkontakt. Kort sagt, hos oss på KANTER erbjuds du en mycket stimulerande karriär som affärsjurist. 

Skicka in dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis, relevanta betyg och intyg) till Caroline von Heidenstam heidenstam@kntr.se senast den 23 oktober 2020. Vi går dock igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

För mer information angående tjänsten vänligen kontakta Per Ugge, tel. 08- 407 37 29,
e-mail: ugge@kntr.se eller Caroline von Heidenstam, tel. 08-407 37 18, e-mail: heidenstam@kntr.se

Välkommen med din ansökan!

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.