Annons

Annons

Jurister till Sharp Recruitment

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Söker du nya uppdrag som jurist? Vill du testa på nya branscher och bolag?

Vi på Sharp Recruitment fortsätter att växa och i takt med att kundförfrågningar ökar så breddar vi nu på vårt nätverk av underkonsulter.

Vi hittar uppdragen så kan du fokusera på utförandet

Att vara egenföretagare har många fördelar, allt ifrån flexibilitet till att själv kunna välja vilka klienter man vill arbeta med. Vi vet att det kan vara en utmaning att hitta nya kunder samtidigt som man är ute på pågående uppdrag hos befintliga klienter. 

Bli konsult hos oss

Vår ambition är att fortsätta utvidga vårt nätverk av konsulter, det vill säga affärsjurister, och därigenom kunna bistå våra kunder med rätt kompetens, kvalité och pris. Vi arbetar idag med några av landets starkaste varumärken inom olika branscher, vilket ställer höga krav på oss som leverantör. Vi söker därför dig som har samma driv, ambition och engagemang som vi själva.

Fördelar

Att ingå i vårt kontaktnät har många fördelar. Du kommer bl.a. bli en del i ett stort nätverk och du behöver inte fokusera och lägga tid på att sälja in dig själv utan det jobbet gör vi. 

Vi på Sharp Recruitment är en av landets mest nischade och specialiserade byråer inom juristrekrytering- och bemanning samt konsultverksamhet. Med cirka 15 års erfarenhet från branschen har vi inte bara en god förståelse för marknaden utan vi kan även bidra med så mycket mer, tex att konsultera dig i din yrkesroll och marknadsföra dig och dina tjänster. Vårt varumärke är väletablerat på marknaden och därmed blir också antalet kundförfrågningar fler. Vi arbetar även med rekrytering om du vill gå över i en anställning.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att arbeta som in-house, antingen bolagsjurist eller chefsjurist. Har du även erfarenhet från advokatbyrå är det meriterande. Våra uppdrag spänner brett över olika juridiska rättsområden, allt ifrån M&A och fastighetsrätt till entreprenadrätt, avtalsrätt, IT-rätt, IP-rätt, m.m. Vi söker därför dig oavsett vilken juridisk inriktning du har. 

Som person bör du vara öppensinnad, driven, samarbetsvillig, engagerad, målinriktad, nyfiken och intresserad av nya frågeställningar och arbetsmiljöer. Utöver svenska så är det viktigt med en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska både i tal och skrift.

Låter det intressant?

Tycker du att detta låter intressant och vill veta mer så tveka inte på att höra av dig till oss. För ansökan och frågor så vänligen kontakta Ron Cohen +46 73 518 51 88 eller ron.cohen@sharprecruitment.se