Annons

Annons

Jurist till Tyréns

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. 

Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Nu söker vi en jurist till vårt huvudkontor på Södermalm.

Dina arbetsuppgifter 

Som jurist på Tyréns kommer du ingå i vår juristavdelning som stöttar den svenska affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor, med tonvikt på avtal inom entreprenadrätt och konsulträtt (ABK). I arbetet ingår att granska och upprätta avtal, värdera risker och hitta affärsmässiga lösningar i nära samarbete med verksamheten och med ett stort eget ansvar. Du kommer att vara ett kvalificerat stöd till företagets chefer och medarbetare runt om i landet med fokus på frågor inom konsulträtt och avtalsrätt. Du kommer även medverka i olika utbildningar av organisationen.

Här har du möjlighet att vara med och vidareutveckla den relativt nyetablerade juristavdelningen och bidra till uppbyggnaden av bolagets interna legala infrastruktur med rutiner och processer som bidrar till framgångar inom företagets konsultverksamhet. Du kommer att rapportera till bolagets chefsjurist.

För att trivas i organisationen och rollen vill du arbeta verksamhetsnära och i samverkan med andra på ett proaktivt sätt. Du måste vara nyfiken, öppen och ha en uttalad vilja att arbeta för ett hållbart och bättre samhälle. Det är viktigt att du gillar ett högt tempo, är orädd, initiativtagande, engagerad och prestigelös. Du är självständig och tar ansvar för att strukturera upp ditt arbete och driva frågor till avslut. Du måste besitta hög integritet och kunna fatta snabba beslut samt ha en social och kommunikativ förmåga. 

Utbildning och erfarenheter

Vi söker dig som avslutat svensk juristexamen med ca 2 – 5 års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller bolag. Du måste ha erfarenhet av att arbeta med kommersiella avtal och har du erfarenhet av entreprenad-och konsultavtal, engelska avtal och LOU är det meriterande.  

Du ska kunna arbeta obehindrat på såväl svenska som engelska. 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att TRYCKA HÄR

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på tfn 0733 99 07 27 eller mejla till zarina.virsholm@sharprecruitment.se.
 

Sharp Recruitment är specialiserad på search, rekrytering och bemanning av jurister och specialister inom områden som compliance, skatt, arbetsrätt, bygg- och fastighetsrätt m.fl. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.