Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

zarina.virsholm@sharprecruitment.se 0733 99 07 27

Vill du ha ett utmanande och stimulerande arbete och samtidigt ha en fungerande fritid? Vill du arbeta på Sveriges största byrå och utvecklas i en ny miljö? Om du har en särskild kompetens som du vill vidareutveckla erbjuder vi dig möjligheten att göra det hos oss på PwC - då kan vi ge dig ditt Opportunity of a Lifetime.

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning med 2 900 medarbetare och 33 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för 36 000 kunder vilka utgörs av globala företag, svenska storföretag och organisationer, mindre och medelstora, lokala företag samt den offentliga sektorn. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverk PwC har och delar våra kunskaper, erfarenheter och lösningar med fler än 276 000 medarbetare i 157 länder för att utveckla nya perspektiv och praktiska råd.  

PwC Legal erbjuder med 40 högpresterande jurister byråns kunder kvalificerad juridisk rådgivning inom M&A och transaktioner, bolagsrätt, avtalsrätt, mm. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team och utvecklas genom utmanande arbete och samtidigt kunna kombinera det med ett rikt privatliv.

Varför ska du arbeta på PwC Legal?

”Den största anledningen till att man vill arbeta på PwC är företagskulturen där medarbetarnas personliga intressen är en del av hur man formas i bolaget”.

Per Gyllenhammar Hoppe, Director PwC Legal Sweden

Att arbeta som juristkonsult på PwC Legal är inte bara stimulerande, utvecklande och spännande. Hos oss kommer du vara en del av ett dynamiskt team som består av ambitiösa och erfarna jurister vars primära fokus är värdet för kunden. I denna roll arbetar du i team med både jurister och andra medarbetare. Tillsammans bygger ni kontaktnät internt och externt med befintliga och nya potentiella kunder. På PwC värdesätts de mjuka värdena. PwC ger dig möjligheten att arbeta med uppdrag samtidigt som du förenar PwCs intresseområde med det som du brinner lite extra för.

Vem söker vi?

PwC Legal söker dig med en juristexamen och minst 6 års relevant arbetslivserfarenhet från byrå och bolag. Vi söker dig som antingen vill arbeta brett med M&A, transaktioner, bolagsrätt, avtalsrätt eller som har erfarenhet och vill arbeta mer specialiserat.

För att passa in i teamet och på PwC ska du, förutom att vara en riktigt bra jurist, vara lösningsorienterad, nätverkande, social och en riktig team player. Du gillar juridik och arbetet som konsult, dvs att arbeta brett och med flera olika arbetsuppgifter och projekt parallellt.

För dig är det naturligt att leverera med god kvalitet. Även om du idag är en del av ett team är du van att arbeta självständigt och leverera ett värde för kunden. Vidare är du van att ta eget ansvar och är trygg i dig själv och i ditt arbete. Vi söker dig som vill arbeta kundnära och och som innerligt drivs av att hjälpa klienten!

Verkar tjänsten vara intressant?

Vi har valt att samarbeta med Sharp Recruitment i denna rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten och/eller PwC Legal är du välkommen att kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på mejlen: zarina.virsholm@sharprecruitment.se

Ansökan till tjänsten gör du här nedan. Bifoga CV, personligt brev, betyg och intyg. Vi behandlar ansökningar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.