Snabbfakta

Sista ansökningsdag

22 juni 2020

Ort

Sundbyberg

Har du frågor om tjänsten?

Chef/Manager: Jan Darlin +46 8 5859 3364 Finansförbundet: Åke Skoglund +46 8 58590288 SACO: Henrik Joelsson + 46 40 242508

Vill du vara med och utveckla Swedbank inom IT/inköp och bidra till bankens nya digitala lösningar? Då är detta en tjänst för dig!

Bank- och finansindustrin är en IT-intensiv bransch där ny teknik, nya kommunikationssätt och en strid ström av nya regleringar skapar nya möjligheter och krav på förändring. Group Legal söker nu en erfaren jurist med inriktning på IT/Inköp som kan bidra till att utveckla bankens digitala lösningar.

Om jobbet

Du kommer att tillsammans med avdelningens övriga jurister arbeta nära andra enheter i banken och inom Swedbankkoncernen, framförallt med frågor som rör IT/inköp och digitalisering.

Dina arbetsuppgifter består främst av att stötta bankens inköpsavdelning, IT-avdelning och olika produktenheter. Det kan handla om outsourcing, licensavtal, konsultavtal, fintech-samarbeten, olika digitala lösningar, GDPR och cloud-frågor.

För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande, strukturerad, kunna prioritera och hantera uppgifter under tidspress i en komplex organisation. Du är prestigelös, noggrann, serviceinriktad, har lätt för att samarbeta, har en god analytisk förmåga samt kan arbeta självständigt med en förmåga att kommunicera juridiska frågeställningar på ett pedagogiskt sätt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi arbetar i en öppen och flexibel miljö i bankens huvudkontor i Sundbyberg.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du ska ha en svensk jur. kand. examen. Vidare ser vi att du har flera års arbetslivserfarenhet från kvalificerat juridiskt arbete. Erfarenhet av IT-området och GDPR-frågor är särskilt meriterande.

Varför jobba hos oss?

Som jurister jobbar vi brett över banken och som en del av vårt team kommer du att få ett stort kontaktnät och inblick i många olika verksamheter i banken. Inom juridik har vi engagerade medarbetare och ett öppet klimat.

Vi tror på självledarskap där du hittar utmaningar som inspirerar dig och vi står bakom och stöttar. Över tid finns det goda möjligheter till karriärutveckling inom Group Legal men även inom andra delar av banken som compliance eller risk.

Vi ber dig ha överseende med att rekryteringsprocessen kan dra ut på tiden just nu på grund av rådande omständigheter med COVID-19. Tack för din förståelse!

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.