Annons

Annons

Jurek Law söker Researcher

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och en tempofylld arbetsmiljö? Då kan denna roll som Researcher vara en "Perfect Match" och ett perfekt tillfälle att landa in i vårt affärsområde Law.

Arbetsbeskrivning

Som Researcher inom Jurek Law arbetar du med att hitta talanger inom vårt affärsområde. I tätt samarbete med Rekryteringskonsulter är du ansvarig för alla delar av searchprocessen i specifika rekryteringsuppdrag. Det innebär bl a att utifrån en kravspecifikation kartlägga branscher och företag för att hitta potentiella talanger, informera och sälja in uppdrag hos kandidater, producera listor med "potentials" samt aktivt kontakta och via telefon intervjua kandidater för att kvalitetssäkra kompetens, och vidare boka in för djupintervjuer hos rekryteringskonsult.

Ditt arbete består i stort av att söka, attrahera och fånga upp rätt kandidater och därför krävs hög professionalism, att snabbt kunna sätta sig in i olika tjänster/branscher och att genom ett effektivt och strukturerat arbetssätt närma dig potentiella kandidater. Du är med redan från start i kravprofilsmöten hos kund och bygger långsiktiga relationer med både kandidater och kunder.

Härutöver kommer du ha ett övergripande ansvar för att i samråd med leveransteamet se till att det finns ett aktuellt flöde av potentiella kandidater och konsulter som kan matchas med våra kunders behov.

Vem är du?

Vi söker dig som antingen redan arbetar med research inom vår bransch alternativt arbetar inom juristbranschen. Vi ser gärna att du har kunskap om olika roller och tjänster inom det området. Vi tror att du har en akademisk utbildning gärna inom juridik eller , alternativt att du är utbildad paralegal. Vidare har du en god förmåga att arbeta strukturerat i olika system samt mycket goda kunskaper i Office-paketet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både engelska och svenska.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Researcher behöver du vara kommunikativ, orädd, analytisk och nyfiken. Du förstår vikten av att bygga nätverk och du har ett passionerat intresse för att arbeta med människor. Du älskar researcharbete och i den här rollen behöver du ha koll på marknadens behov och ha förmåga att få potentiella kandidater att känna sig bekväma och få en bra upplevelse i sin kontakt med oss.

Du erbjuds

Som Researcher blir du del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar i ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och professionalism. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och vi sitter i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i Stockholm. Du kommer att arbeta med kompetenta och drivna kollegor på ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknadskommunikation och administration.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Internal Recruiter & HR Coordinator hos Jurek, Niklas Westberg, niklas.westberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om oss

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver därför utöka vårt team inom Jurek Law med en researcher till vårt Stockholmskontor. Teamet består av 7 personer och du rapporterar till Head of Business Unit Law.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att bibehålla en stark tillväxt även i framtiden. Vår kultur präglas av engagemang, mod och nyfikenhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Malmö och London och vi erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till specialister och chefer med mångårig erfarenhet och kompetens. Våra affärsområden är inom Finance, Law, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vill Du vara med på vår framgångsrika resa?

Sökord: Researcher, Talent Manager, Konsultchef, Rekryteringskonsult, Rekrytering, Bemanning, Juridik, Jurist, Paralegal
 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Niklas Westberg
niklas.westberg@jurek.se