Annons

Annons

Junior Compliance Officer till Nordnet

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Europa. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Beskrivning

Är du i början av din karriär och vill arbeta inom Compliance? Vi söker nu en Junior Compliance Officer till vårt huvudkontor i Stockholm.

Nordnet är en renodlad digital aktör inom bank och försäkring med verksamhet i Norden.  För att uppnå de högt ställda målen behöver Nordnets compliancefunktion förstärkning och vi söker därför en medarbetare till vårt huvudkontor i Stockholm.

Du kommer arbeta i en ung, progressiv och flexibel organisation som kännetecknas av nytänkande och innovation där du får en viktig roll i vidareutvecklingen av compliancefunktionen.

Som Junior Compliance Officer kommer du få möjligheten att arbeta med Nordnets samtliga affärsverksamheter och utvecklas inom complianceområdet.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. följande:

  • Att arbeta med interna processer och rutiner inom compliancefunktionen
  • Att löpande följa upp verksamhetens regelefterlevnad och genomföra kontroller
  • Att ge råd och stöd till verksamheten i regulatoriska frågor
  • Att bevaka nya och förändrade regelverk
  • Att medverka när nya produkter och tjänster tas fram
  • Att utbilda och informera verksamheten
  • Att aktivt bidra i arbetet med att identifiera förbättringsområden för compliancefunktionen

Du kommer arbeta nära affärsverksamheten tillsammans med övriga medarbetare inom compliancefunktionen.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är utbildad jurist och/eller ekonom med ett stort intresse för compliancefrågor, gärna med 1-3 års erfarenhet av arbete med compliancefrågor inom värdepapper/bank.  

Som person är du social, prestigelös, pragmatisk och lösningsorienterad och trivs med att arbeta nära affärsverksamheten i en stödjande roll. Det är vidare viktigt att du besitter hög integritet och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med olika delar av verksamheten.

Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska. 

Det här erbjuder vi

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden.

Vi är ca 600 medarbetare i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. 

Ansökan

Låter det som en intressant roll för dig? Ansök då redan idag genom att klicka HÄR. 

I denna rekrytering samarbetar Nordnet med Sharp Recruitment. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Ansökan och CV skickas till peter.ekstrom@sharprecruitment.se. För ytterligare information eller frågor om tjänsten, kontakta Peter Ekström på tfn 070-813 51 85.