Junior bolagsjurist

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är idag Sveriges snabbast växande mäklarkedja. Sedan starten 2006 har vi etablerat 182 bobutiker runt om i Sverige och idag är vi drygt 900 medarbetare. Vi växer snabbt samtidigt som vi värderar långsiktiga relationer. Vår vi-känsla är stark, vi värdesätter och hjälper varandra. Vi är stolta över det engagemang, personlighet och kunskap som vi förmedlar till våra kunder. Dessutom är vi en del av Länsförsäkringsgruppen med bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak. Tillsammans är vi ute på en fantastiskt spännande resa och vårt mål är att bli marknadsledande och vi vet att vi har förutsättningarna för att nå dit.

Låter det intressant? Du kan läsa mer om oss här: www.lansfast.se

Arbetsbeskrivning

Rollen ansvarar för att tillhandahålla erforderlig juridisk kompetens inom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Tjänsten är bred och du kommer att arbeta främst med fastighetsrätt, ekonomisk familjerätt samt fastighetsmäklarjuridik.

Du ansvarar för och genomför internkontroller hos franchisetagarna avseende fastighetsmäklarlagen. Du tillhandahåller juridisk rådgivning och konsultation via telefon och mejl, till samtliga inom LFF verksamma franchisetagare samt deras anställda. Vidare ansvarar du för att utveckla och genomföra utbildningar för organisationens medarbetare vid behov.

Tjänsten innebär många kontaktytor såsom:

• Branschorganisationen Mäklarsamfundet
• Kontakt och kommunikation med Franchisetagare (FT) och mäklare
• Kontakt med leverantörer och andra samarbetspartners

Du rapporterar direkt till chefsjurist för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. I rollen ingår en del resor för möten och utbildningar med franchisetagare.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyutexaminerad jurist alternativt att du har viss arbetslivserfarenhet efter examen. Det är meriterande om du har ett stort intresse för eller har arbetat med de relevanta rättsområden som tjänsten innebär.

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att ge service, social kompetens, flexibilitet och noggrannhet. För att lyckas i rollen har du ett gott omdöme, tycker om högt arbetstempo, och att du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är affärsmässig, prestigelös och att du är lösningsorienterad. Du trivs i en affärsmässig och entreprenöriell organisation. Kontaktytorna för tjänsten är breda och omfattande både inom och utanför bolaget.

Du erbjuds

Du erbjuds en intressant roll som jurist på ett företag, som är i en expansiv fas. Tjänsten är ett föräldravikariat under ett år. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Stockholm.

Vill du vara en del av vårt team?

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är något av allt det som driver utveckling och affär framåt hos oss. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt hos oss. Vi värderar mångfald högt i vår verksamhet och lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid. Vill du följa med på vår resa?

Välkommen till en arbetsgivare som inte är som alla andra!

Låter det spännande?

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling med Jurek Law. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt, telefon 0766 33 14 40. Sök gärna tjänsten snarast då intervjuer sker löpande.

Du söker tjänsten via www.jurek.se

Lediga jobb

Sharp Recruitment & Consultants

Head of Legal to NCC Industry

Solna, Oslo
|
Sista ansökningsdag 2024-01-08
Jurek

Bolagsjurist till SSAB

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
von Feilitzen & Partners

Använd dina färdigheter för att bekämpa cancer! Vi söker nu nästa stjärna till vårt starka juristteam.

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-22
Jurek

Group Legal & Compliance Counsel till Elof Hansson Group

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
Jurek

Nordic Legal & Compliance Manager at Chiesi Pharma

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Sharp Recruitment & Consultants

Operations Manager till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Jurek

Group Compliance Manager to Alfa Laval Group

Lund
|
Sista ansökningsdag 2023-01-01
von Feilitzen & Partners

Bolagsjurist till ikoniskt svenskt varumärke, Stockholm

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-15
Sharp

Legal Counsel till Välinge Innovation

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Sharp

Compliance Manager till Nordic Guarantee

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons