Annons

Annons

Junior biträdande jurist till IT-advokaterna

Sista ansökningsdatum: 
15 juni 2018
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 
Susanne Falk
0762828889

IT-advokaterna är en modern advokatbyrå med fokus på affärsjuridik, i synnerhet affärer där juridik möter IT. Vi har arbetat med affärsjuridik och IT sedan början av 90-talet. Med över 30 års erfarenhet från denna föränderliga bransch, kan IT-advokaterna erbjuda spetskompetens inom IT-rätt. IT-advokaterna sätter sig in i kundernas affärsmässiga mål för att kunna ge de bästa juridiska lösningarna. Oavsett om det är fråga om förhandling, avtalsskrivning eller strategisk rådgivning är affären alltid i fokus. Vi arbetar främst med medelstora och stora svenska och internationella företag. IT-advokaterna tror att prestigelöshet och engagemang leder till långsiktiga och spännande relationer. Vi jobbar alltid utifrån mottot att ”Juridiken är ett verktyg för att nå det kommersiella målet – inte omvänt”.

Vi fortsätter vår expansion och söker nu efter en jurist med 0-2 års erfarenhet. Kommer du direkt från studierna och har intresse för affärsjuridik eller har du kanske precis blivit notariemeriterad så kan du vara rätt person för oss liksom om du har arbetat upp till två år på advokatbyrå eller bolag. För att passa in hos oss är det viktigt att du har en känsla och förståelse för service och kunders behov. Du har en egen motor och drivkraft och får saker och ting gjorda. Du har hög integritet, är en skicklig, noggrann jurist som är lösningsorienterad. Du har också en vilja att aktivt vara med och bygga en verksamhet och få påverka företagets vidare utveckling. Vi förutsätter att dina kunskaper i svenska och engelska är utmärkta i tal och skrift.

Som biträdande jurist hos IT-advokaterna får du från första dagen vara med och träffa och arbeta nära kunderna. Det är ett självständigt arbete där du får stöd av erfarna kollegor. Du blir en del av affären. Du kommer att arbeta med att behålla och utveckla befintliga kunder. Du får ansvar att driva egna ärenden och du kommer att vara involverad och assistera kollegor i deras ärenden.

IT-advokaterna har ett unikt koncept, stora väletablerade kunder, höga ambitioner, entreprenörsanda och etiska värdegrunder. Vi är ett litet, ambitiöst och samarbetande gäng med en opretentiös kultur. Det är viktigt att både du och dina kollegor trivs, det är allas mål att anställda och byrån utvecklas positivt och vi har en sund arbetsfördelning. Vårt kontor är placerat intill Stureplan i Stockholm.

 ______________________________

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig, skicka din ansökan med CV, brev och betyg till cv@falksearch.se senast den 15 juni. Intervjuer kommer att ske löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Susanne Falk på Falk Search, telefon 0762828889.