Junior arbetsrättsjurist till Maskinentreprenörerna

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Maskinentreprenörerna är bransch- och arbetsgivarorganisationen för Sveriges maskinentreprenörer. Vi organiserar ca 4 000 medlemsföretag med över 20 000 anställda inom anläggningsmaskinbranschen. Medlemsföretagen bygger b la infrastruktur, förbereder mark inför husbyggnation samt får alla Sveriges gruvor att fungera. Förbundet och dess medlemsföretag är en del av Svenskt Näringsliv.

Arbetsbeskrivning

I rollen som arbetsrättsjurist ingår juridiskt arbete i form av löpande arbetsrättslig rådgivning och rättsutredningsarbete. Du företräder även förbundet och våra medlemsföretag i lokala och centrala tvisteförhandlingar samt i kollektivavtalsförhandlingar. Vidare håller du utbildningar i arbetsrättsrelaterade ämnen, såväl internt som externt. Resor kan förekomma i viss utsträckning.

Kontoret är beläget i centrala Stockholm och du rapporterar direkt till chefsjuristen.

Vem är du

Du har juristexamen och cirka ett – två års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från advokatbyrå, annan arbetsgivarorganisation eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetsrättsliga frågor. Det viktigaste är dock att du har ett genuint intresse för rättsområdet och är en duktig jurist.

Arbetet är omväxlande, stimulerande och ställer mycket höga krav på självständighet, driv och engagemang. Du trivs med att ha många kontaktytor och är en person som har lätt för att samarbeta med andra, är lösningsorienterad och har ett diplomatiskt sätt. Vidare är du ansvarsfull, pedagogisk och prestigelös. Du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, också på engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds ett arbete som är varierande och utmanande där du direkt får ta ett stort eget ansvar. Du erbjuds en tjänst på en trevlig och prestigelös arbetsplats där du jobbar i nära samverkan med övriga jurister och med våra företagsrådgivare. Vi värdesätter gott samarbete och arbetar alla tillsammans mot ett gemensamt mål. Arbetet innebär också nära kontakt med andra arbetsgivarorganisationer och med Svenskt Näringsliv.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, på Jurek Law, Ulriikka Järnefelt telefon: 0766 – 33 14 40. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se

Lediga jobb

Genom
Tjänst

Atrium Ljungberg söker Chefsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Granitor söker bolagsjurist med entreprenadrätt som fokus

Placering
Stockholm, Göteborg
Genom
Tjänst

DPO till Lidl

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

IGNIS söker familjerättsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist till rollen som Rekryteringskonsult i Stockholm

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Group Tax Manager to Sweco

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel till Didner & Gerge

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

PostNord söker bolagsjurist med IT-inriktning

Placering
Solna
Genom
Tjänst

Malmö stad söker stadsjurist till miljöförvaltningen

Placering
Malmö
Genom
Tjänst

Keolis söker Senior Bolagsjurist

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons