Annons

Annons

Investeringsanalytiker till Polhem Infra

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 

Polhem Infra letar nu efter en driven och nyfiken investeringsanalytiker till sitt investeringsteam. Rollen är viktig och betydelsefull för bolaget som befinner sig i en tillväxtfas. Här finns möjlighet att i hög grad strategiskt driva utveckling, påverka verksamheten och medverka i transaktioner och förvaltning.

Vi söker en engagerad och intresserad person som vill bli en del av ett växande bolag och axla en såväl analytisk som representativ roll för Polhem Infra. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper men det är meriterande med tidigare erfarenhet från investeringsanalys och ett intresse för infrastruktur.

Arbetsuppgifter

  • Sammanställa, bearbeta och analysera investeringsmaterial.
  • Förbereda och sammanställa investerings- och beslutsunderlag.
  • Delta och koordinera investeringsprojekt (från idé till genomförande av investering och förvaltning samt utveckling av bolaget.)
  • Sammanställa och analysera bransch och bolagsdata.
  • Medverka och representera Polhem Infra i olika externa sammanhang.

Egenskaper & Erfarenhet

  • Relevant kunskap och förståelse för bolagsanalys och transaktioner.
  • Strukturerad och van att arbeta självständigt.
  • Vana av att driva projekt.
  • Ansvarstagande.
  • Nyfiken och intresserad.

Polhem Infra

Polhem Infra investerar i och förvaltar infrastrukturtillgångar. Bolaget grundades 2019 och ägs gemensamt av Första AP-fonden, Tredje AP-fonden och Fjärde AP-fonden. Inriktningen är direktinvesteringar i onoterade svenska bolag med infrastrukturkaraktär inom den privata och offentliga sektorn.

Investeringar ska göras i verksamheter som bidrar till eller tillhandahåller samhällsnyttiga tjänster och tillgångar såsom förnyelsebar kraftproduktion, energilagring, energidistribution och digital infrastruktur.

Målet är att vara en stabil, ansvarsfull och långsiktig ägare. Investeringar ska företrädesvis göras tillsammans med andra långsiktiga industriella eller finansiella partners.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Jesper Ideberg.