Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

daniel.wessberger@gazella.se 076 176 01 17

Vi söker nu en Innesäljare till vår kund i centrala Stockholm för en direktrekrytering med start omgående. Företaget befinner sig nu i en spännande expansionsfas och bedriver försäljning av proffsverktyg via deras E-handel. Du kommer som innesäljare ha stort ansvar med många kontaktytor mot företagets befintliga samt potentiella kunder – framför allt över telefon. Arbetet är varierat med inslag av både sälj, uppringande verksamhet och administrativa uppgifter.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Sälja in företagets produkter till kunder över telefon.
  • Hjälpa kunder genom orderprocessen.
  • Mejlhantering och skicka offerter.
  • Administrera kring försäljning samt order.
  • Arbeta proaktivt kring relationsbyggande och prospektera nya kunder.
  • Utveckla befintliga säljprocesser och bygga relationer med kunder.
  • Vara delaktig i utformningen av din egen roll.

Erfarenhet

Vi söker dig som har 1–5 års erfarenhet från en liknande tjänst där du jobbat i en säljorienterad roll. Starkt meriterande om du har en utbildning inom försäljning och branscherfarenhet från bygghandel, detaljhandel eller verkstad.

Personliga egenskaper

Du trivs i en entreprenöriell organisation med högt i tak. Du är engagerad, driven och drivs av försäljning. Utöver detta har du en god serviceanda och talar flytande svenska såväl som engelska.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Har du frågor är du välkommen att kontakta Daniel som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, daniel.wessberger@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.