Annons

Annons

Hellström Advokatbyrå växer och söker nu två biträdande jurister

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm

Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster. Nu söker vi en biträdande jurist med intresse för bolagsrätt och M&A och en med intresse för finansmarknadsjuridik.
Vi söker dig med notariemeritering och/eller motsvarande erfarenhet från arbete på advokatbyrå. Det är särskilt meriterande med erfarenhet från överrätt. Vi värdesätter goda betyg och vitsord. Utlandserfarenhet och specialistkompetenser är meriterande. Det förutsätts att du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Som person är du analytisk, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du trivs väl i rådgivarrollen och att bygga nya och långsiktiga relationer.

Om Hellström Advokatbyrå

Hellström grundades 1991 av tre unga advokater som tog steget från väletablerade advokatbyråer i Stockholm för att starta en egen nischbyrå. Hellström etablerade sig sedan på kort tid inom finans- och transaktionsjuridik. Sedan dess har mycket hänt, och idag är Hellström en affärsjuridisk fullservicebyrå med kompetens inom samtliga stora affärsjuridiska områden. 

Hellström strävar efter att vara en storbyrå i ett litet format. Vi tycker att det blir effektivare så. Vi är stolta över att ha medarbetare och arbetsmetoder som gör att vi kan konkurrera framgångsrikt med de största byråerna i Sverige. Hellström levererar internationell kvalitet med den tillgänglighet och personlighet samt det engagemang och klientfokus som en byrå i litet format kan erbjuda. 

Vårt motto är: Advokater du vill ha på din sida. Detta betyder ett löfte om att på ett engagerat och professionellt sätt erbjuda anpassade och innovativa lösningar för våra klienter i deras affärsprocesser.

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristutbildningen samt andra relevanta betyg och intyg. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt! Ansökan skickas till: ansok@hellstromlaw.com

Tillträde och lön:
Enligt överenskommelse