Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson via matilda.karlsson@jurek.se eller 0736 90 50 18.

Hellström är en advokatbyrå som erbjuder svensk och internationell affärsjuridik. Advokatbyrån står för kvalitet, personligt engagemang och klientfokus.

Just nu är byrån i en tillväxtfas och söker seniora biträdande jurister/advokater med ambition att bli delägare och bygga upp byråns miljörätts- respektive börs- och kapitalmarknadsgrupp.

Vem är du?

Du är antingen en duktig och erfaren miljörättsjurist eller börs- och kapitalmarknadsjurist med minst 5 års erfarenhet från advokatbyrå. Du trivs med mycket eget ansvar, är driven och entreprenöriell. Du är vidare van vid att självständigt driva dina ärenden och ha klientansvar.

Du stimuleras av utmaningen att kunna växa verksamheten och få bygga en ny avdelning och på sikt etablera ett team som arbetar inom ditt rättsområde.

Du erbjuds:

Du kommer att ha en ledande befattning och ges möjlighet att bygga upp en ny avdelning och leda utvecklingen inom rättsområdet på byrån framåt. Du får en ledarroll med ansvar för att utveckla och skola andra jurister som blir en del av teamet. Du ges vidare stora möjligheter att bli delägare med ansvar för rättsområdet. Detta är en inspirerande roll där du får arbeta med spännande juridiska frågeställningar tillsammans med mycket kompetenta kollegor.

Hellström advokatbyrå har en tillåtande kultur och work life balance. Det finns ingen stel hierarki och andra duktiga och trevliga kollegor stöttar i arbetet.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Hellström Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas emot via www.jurek.se, vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson via matilda.karlsson@jurek.se eller 0736 90 50 18.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.

Logga in