Annons

Annons

Hamilton söker Associate till arbetsrätt

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.

Vill du bli en av oss?

Vi ser en fortsatt stark efterfrågan på våra tjänster och söker därför en Associate till vår verksamhetsgrupp Arbetsrätt med start snarast. Hamilton är en av de ledande affärsjuridiska advokatfirmorna i Sverige. Vi biträder svenska och internationella företag och finansiella institutioner i intressanta och komplexa uppdrag som ofta involverar flera av våra verksamhetsgrupper. Som Associate hos oss får du tidigt eget ansvar och förutsättningar att utvecklas snabbt i en högpresterande och dynamisk miljö.

Arbetsrättsgruppens arbete består av att löpande biträda våra klienter i sedvanliga arbetsrättsliga ärenden, såsom omorganisationer, anställningar och uppsägningar, kollektivavtalsfrågor m.m. samt att företräda klienter vid domstolar och i skiljeförfaranden. Våra arbetsrättsjurister biträder även vår verksamhetsgrupp
Corporate | M&A med arbetsrättslig rådgivning i samband med företagsöverlåtelser. I dessa transaktioner är arbetsrättsjuristerna en del av transaktionsteamet och arbetet innefattar due diligence arbete, upprättande av avtal och incitamentsprogram m.m.

Din profil

Vi söker dig som har ett uttalat intresse för arbetsrätt och som är nyutexaminerad, med svensk juristexamen och mycket goda studieresultat, eller dig som har upp till tre års erfarenhet av arbete från affärsjuridisk advokatbyrå eller motsvarande. Notarietjänstgöring är meriterande, likaså om du har studerat utomlands eller haft andra engagemang eller arbeten vid sidan av studierna. Vi lägger särskilt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser framför oss att du har ett genuint intresse för affärsjuridik samt en stark drivkraft och vilja att utvecklas och prestera för att nå resultat på allra högsta nivå tillsammans med andra högpresterande kollegor. 

Vad vi erbjuder

Som Associate hos oss blir du en del av ett team bestående av skickliga specialister och ett nätverk som ger dig rätt förutsättningar att lyckas inom affärsjuridik. Till stöd för din utveckling kommer du att omfattas av Hamilton Excellence, vårt karriär- och kompetensutvecklingsprogram som innehåller processer och verktyg för din professionella utveckling. Hamilton Excellence består av formella utbildningar i form av Hamilton Boot Camp för nyanställda och det breda utbildningsprogrammet Hamilton Academy samt ett ramverk av tydliga och transparenta mål och förväntningar för Hamilton Career. Du får även en Partner som din personliga mentor och en Associate som fadder. Sammantaget bidrar detta till en kunskapsintensiv, utmanande och inspirerande karriärplattform. Om du siktar högt har du alla möjligheter att lyckas hos oss!

Ansökan

Ansök via vår hemsida genom att ladda upp personligt brev, CV, betyg och relevanta arbetsintyg. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så registrera din ansökan så snart som möjligt här

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta vår HR-generalist, Signe Jansdotter, på 08-407 24 52 eller signe.jansdotter@hamilton.se.

Besök oss gärna på www.hamilton.se, LinkedIn, Instagram och Facebook.