Group VAT Manager till NCC

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Vill du ta chansen att arbeta med ett brett utbud av intressanta och utmanade momsfrågor på ett av Nordens mest framgångsrika bygg- och fastighetsbolag? Hos oss på NCC välkomnas du till en verksamhet som präglas av engagemang, hög kompetens och samverkan!

Nu söker vi en Group VAT Manager

Om rollen

Vi söker nu en Group VAT Manager som kan förstärka och komplettera vårt team. I rollen, som är nyinrättad, kommer du att ansvara för att utveckla, genomföra och underhålla koncernens momsstrategi och momsprocesser. Vi söker dig som tycker om att arbeta proaktivt och som vill arbeta nära verksamheten och vårt Shared Service Center för att säkerställa att NCC har en god regelefterlevnad på våra fyra nordiska marknader.

Primära arbetsuppgifter:
• Säkerställa regelefterlevnad på våra fyra nordiska marknader
• Identifiera områden för processförbättring och harmonisering
• Vara ett stöd till våra fem affärsområden i Sverige, Danmark, Norge och Finland samt till vårt Shared Service Center (baserade på huvudkontoret i Solna)
• Upprätta och underhålla momsinstruktioner
• Ansvara för internutbildningar och höja momskompetensen i verksamheten och hos vårt Shared Service Center

Som en del av Group Finance är vi ett nordiskt team med fem dedikerade specialister inom inkomstskatt och lokal redovisning, med ansvar för lokala redovisningsfrågor samt direkta och indirekta skattefrågor på såväl landsnivå (Norden) som koncernnivå. Teamet leds av Head of Statutory Reporting & Tax som du också rapporterar till. Du har din arbetsplats på vårt huvudkontor i Solna med möjlighet att tillämpa ett hybridanpassat arbetssätt.

Om dig

Du har minst 10 års kvalificerad momserfarenhet från bolag, revisionsbyrå eller Skatteverket. Om du har erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och/eller erfarenhet från övriga nordiska länder är detta meriterande. Du behärskar engelska flytande, i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en riktig lagspelare och har förmåga att bygga relationer. För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du är driven, initiativtagande och har förmåga att skapa förtroende samt tycker om att dela med dig av din kompetens. Du kan vara ifrågasättande, men är samtidigt också lyhörd. Det är viktigt att du är självgående och trivs med att ta stort eget ansvar. Eftersom rollen innebär ett brett ansvar krävs det att du har hög prioriteringsförmåga.

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar NCC med Sharp Recruitment & Consultants och hänvisar all kontakt gällande tjänsten till Ron Cohen på + 0735-18 51 88 eller ron.cohen@sharprecruitment.se och Tove Flodgren Isakson på+ 46 70 241 22 27 eller tove.flodgren.isakson@sharprecruitment.se.

Urval sker löpande, så ansök därför gärna redan idag. Varmt välkommen med din ansökan, klicka HÄR!

Vad vi kan erbjuda dig

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.
Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

Lediga jobb

Sharp Recruitment & Consultants

Head of Legal to NCC Industry

Solna, Oslo
|
Sista ansökningsdag 2024-01-08
Jurek

Bolagsjurist till SSAB

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
von Feilitzen & Partners

Använd dina färdigheter för att bekämpa cancer! Vi söker nu nästa stjärna till vårt starka juristteam.

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-22
Jurek

Group Legal & Compliance Counsel till Elof Hansson Group

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
Jurek

Nordic Legal & Compliance Manager at Chiesi Pharma

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Sharp Recruitment & Consultants

Operations Manager till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Jurek

Group Compliance Manager to Alfa Laval Group

Lund
|
Sista ansökningsdag 2023-01-01
von Feilitzen & Partners

Bolagsjurist till ikoniskt svenskt varumärke, Stockholm

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-15
Sharp

Legal Counsel till Välinge Innovation

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Sharp

Compliance Manager till Nordic Guarantee

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons