Group Legal & Compliance Counsel till Gunnebo

Placering

Göteborg

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Vill du var med och skapa en säkrare värld? Utan att tänka på det är vi en del av din vardag både hemma, på arbetet eller på vägen däremellan. Vi finns på allt från flygplatser till ställen dit du går för att handla. Vårt kunderbjudande och vårt mindset gör Gunnebo till ledande i utvecklingen och digitaliseringen av säkerhetsbranschen. Genom vårt arbete blir tillträdeskontroller och förvarningslösningar både smartare och säkrare.

Om du drivs av att vara en del av en förändringsresa samt att arbeta i en global, multikulturell och högmotiverad organisation är det här en möjlighet för dig!

Om rollen och arbetsuppgifterna

Du kommer att lämna juridisk rådgivning och vara ett verksamhetsstöd inom områden som kommersiella avtal, GDPR, exportkontroll och bolagsstyrning. Du rapporterar till General Counsel & SVP Sustainability.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

• Lämna rättslig rådgivning i kommersiella frågor, inklusive upprättande och förhandling av kommersiella avtal.

• Utgöra ett verksamhetsstöd i compliancefrågor såsom dataskydd- och integritet, exportkontroll och antikorruption.

• Ansvara för utvecklingen av ”best practice” och hålla interna utbildningar inom compliance och juridik.

• Övervaka och hantera frågor kopplade till bolagsstyrning och avtalshantering.

• Hantera juridiska frågeställningar eller compliancefrågor i komplexa multinationella ärenden.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en juristexamen och 4–6 års erfarenhet från multiinternationell affärsverksamhet och som har erfarenhet inom GDRP och/eller inom några av områdena som anges ovan. Vi tror att du har en bakgrund som jurist på affärsjuridisk advokatbyrå, bolagsjurist eller har haft en roll inom compliance i den privata sektorn.

Vi tror att du som person är kommunikativ, van att leda projekt samt har stor erfarenhet av att upprätta, granska, revidera och förhandla avtal. Vi ser gärna att du vill utvecklas och drivs av att anta nya utmaningar. Vidare trivs du med att arbeta både enskilt och i grupp, har en tydlig etisk kompass och har hög integritet. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Du erbjuds

Brinner du för hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete? Då kommer du att passa hos oss. Våra anställda drivs nämligen av digitalisering och att bygga en säkrare och mer hållbar framtid. Vi kommer att satsa på din personliga utveckling och du kommer att ges tillfälle att bidra till vårt redan framgångsrika och framtidsinriktade arbete med fokus på att proaktivt möta både organisationens men framför allt våra kunders nuvarande och framtida behov.

Vi tror att långsiktighet och integritet är nyckeln till framgång. Om du är resultatinriktad, gillar att arbeta i team och drivs att ständigt utvecklas är Gunnebo rätt plats för dig. Gunnebo är tillräckligt litet för att se dina idéer bli verklighet och tillräckligt stort för att göra verklighet av dina karriärmål. Bli en del av ett företag som har målet att göra vår värld till en säkrare plats.

Om Gunnebokoncernen

Gunnebo är en global ledande aktör inom säkerhet som erbjuder innovativa produkter och tjänster för att skydda och kontrollera flöden av människor och säker förvaring. Genom affärerna Gunnebo Entrance Control och Gunnebo Safe Storage erbjuder vi lösningar för detaljhandel, kollektivtrafik, offentliga och kommersiella byggnader, industri- och högriskanläggningar samt bankverksamhet. Genom våra 3 500 anställda, vår verksamhet i 24 länder och våra 10 produktionsanläggningar når vi kunder på över 100 marknader.

Tillsammans skapar vi en säkrare värld!

Din ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gunnebo med Jurek. Urval sker löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt för att inte missa din chans. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076-002 69 19 eller via mail: ida.odelius@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Lediga jobb

Sharp Recruitment & Consultants

Head of Legal to NCC Industry

Solna, Oslo
|
Sista ansökningsdag 2024-01-08
Jurek

Bolagsjurist till SSAB

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
von Feilitzen & Partners

Använd dina färdigheter för att bekämpa cancer! Vi söker nu nästa stjärna till vårt starka juristteam.

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-22
Jurek

Group Legal & Compliance Counsel till Elof Hansson Group

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
Jurek

Nordic Legal & Compliance Manager at Chiesi Pharma

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Sharp Recruitment & Consultants

Operations Manager till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Jurek

Group Compliance Manager to Alfa Laval Group

Lund
|
Sista ansökningsdag 2023-01-01
von Feilitzen & Partners

Bolagsjurist till ikoniskt svenskt varumärke, Stockholm

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-15
Sharp

Legal Counsel till Välinge Innovation

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Sharp

Compliance Manager till Nordic Guarantee

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons