Granitor söker bolagsjurist med entreprenadrätt som fokus

Placering

Stockholm

Göteborg

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2021 var 9 miljarder kronor. Här jobbar 4400 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier.

Om dig och rollen

I rollen som bolagsjurist hos Granitor kommer du att arbeta med entreprenadrättsliga frågor och bistå våra bolag med avtalsgranskning och förhandling av avtal med beställare och underentreprenörer. Vi söker därför dig med några års erfarenhet av entreprenadrätt och förhandlingsvana. Du kommer även att hantera andra typer av avtal så som konsultavtal, leverantörsavtal och andra kommersiella avtal. Det är meriterande om du behärskar offentlig upphandling.

Vi ser gärna att du har arbetat några år på advokatbyrå eller som bolagsjurist med liknande arbetsuppgifter. En viktig del av rollen kommer vara att bistå koncernbolagens projektorganisationer med löpande rådgivning och kontraktsfrågor i pågående projekt, varför det är viktigt att du som person är proaktiv, drivande och serviceorienterad samt pedagogisk. Du är självgående samt bra på att bygga relationer. Juridik är en supportfunktion till våra bolag och det är därför viktigt att du är prestigelös, flexibel och har ett intresse för affären. Du trivs i en miljö med snabba beslut och tycker om att vara en del i ett större sammanhang och att bygga nätverk.

Utöver mycket goda kunskaper i svenska behöver du även goda kunskaper i engelska, såväl muntligen som skriftligen, då hantering av internationella entreprenadkontrakt förekommer. Resor i tjänsten inom Sverige förekommer.

Bolaget präglas av entreprenörer och en miljö där det är högt i tak och stor gemenskap.
Juristfunktionen hos Granitor består av 6 jurister placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö. Denna position ska vara placerad i Stockholm eller Göteborg och rapportera till vår Chef för entreprenadjuridik Göteborg.

Vi erbjuder

På Granitor erbjuds du en stor variation i uppdragen och har förmånen att i stor utsträckning styra ditt eget arbete. Med stöttning från närmsta chef och kollegor har du möjligheten att utvecklas och påverka din vardag och utvecklingen av Granitor-gruppen.

Du får förutsättningen att skapa en flexibel och digital arbetsplats. Vi erbjuder självklart förmåner såsom friskvårdsbidrag och förmånligt försäkrings- och pensionsupplägg.

Granitor är en starkt värderingsdriven företagsgrupp. Vårt dagliga arbete och utvecklingen av gruppen utgår från vår gemensamma ledningsplattform och devisen Together to get there.

Är du juristen som vill bidra till hög kvalitet i affärer med kunder och leverantörer genom att utveckla och stötta verksamheten med råd, bra processer och verktyg?

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna Rosita von Feilitzen, tfn: 073-540 57 07.

Välkommen med din ansökan bestående av CV och betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg till: www.vonfeilitzen.se. Urvalet sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan.

Lediga jobb

Internal Auditor to Sweco Group

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-04-27

Bolagsjurist till Avtalat

Stockholm, Göteborg, Malmö
|
Sista ansökningsdag 2023-04-24
Sharp

Bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt till K-Fastigheter

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2023-04-23
Sharp Recruitment & Consultants

Senior Legal Counsel med Regulatory-inriktning till Infranode

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-04-21

Dataskyddsjurist till Humana-koncernen

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Bolagsjurist till Humana-koncernen

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-04-16
Sharp Recruitment & Consultans

Legal Contract Manager Nordic & Baltic to Schneider Electric

Lund, Ballerup, Solna
|
Sista ansökningsdag 2023-04-15

Affärsfokuserad Compliance Officer till Pareto Securities

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-04-13

Jurist till Bostadsrätterna

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Förhandlingschef till Swedavia

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons