Gränges Europe söker senior bolagsjurist med internationell erfarenhet

Placering

Stockholm

Finspång

Konin

Warzawa

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Gränges är en ledande global leverantör av valsade aluminiumprodukter för värmeväxlarapplikationer och andra nischmarknader. Vår framgång bygger på en stor industriell hantverksskicklighet och en hög motivation hos våra medarbetare. 

• 2 650 anställda, varav 450 anställda i Finspång
• Börsnoterat på Nasdaq Stockholm
• Nettoomsättning 18 miljarder SEK
• Produktionskapacitet 570 000 ton/år

Engagemang, handlingskraft, innovation och tillgänglighet sammanfattar våra kärnvärden. Med en ömsesidig respekt för varandras kunnande och ett starkt fokus på att hela tiden göra saker smartare och bättre, utvecklar vi vårt bolag tillsammans. Hälsa och säkerhet har högsta prioritet inom Gränges. Att arbeta på Gränges innebär att omge sig med stolta, kompetenta och motiverade kollegor – i en säker arbetsmiljö. 

Om dig och rollen

I rollen som senior bolagsjurist kommer du till stor del att arbeta med kommersiella avtal, både leverantörs- och kundavtal men du kommer även att hantera andra typer av avtal och viss compliance. Du kommer att upprätta, förhandla och granska avtal och bör därför ha förhandlingsvana.

Vi söker dig med minst 10 års erfarenhet av kommersiella avtal i en internationell miljö. Vi ser gärna att du har arbetat som bolagsjurist efter några år på advokatbyrå. Som person är Du proaktiv, drivande och serviceorienterad samt van att ge råd till verksamheten. Du arbetar självständigt men tycker om att arbeta i team och agerar gärna projektledare. Du trivs i en internationell miljö, tycker om att vara en del i ett större sammanhang och att bygga nätverk.

Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt såväl som i skrift är en förutsättning och talar du även polska är det meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande tjänst i en internationell miljö med möjlighet till att bygga juristfunktionen inom Gränges Europe och att vara med i olika forum. Gränges är offensivt och ledande inom hållbarhet och grön industri. Vi är en trygg arbetsgivare som genomför en transformation där du kan få vara med och bidra.

Tjänsten kan vara placerad i Stockholm, Finspång, Konin eller Warzawa och du rapporterar till VD för Gränges Europe.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna Rosita von Feilitzen, tfn: 073-540 57 07.

Välkommen med din ansökan bestående av CV och betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg till: www.vonfeilitzen.se. Urvalet sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Lediga jobb

Genom
Tjänst

Atrium Ljungberg söker Chefsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Granitor söker bolagsjurist med entreprenadrätt som fokus

Placering
Stockholm, Göteborg
Genom
Tjänst

DPO till Lidl

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

IGNIS söker familjerättsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist till rollen som Rekryteringskonsult i Stockholm

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Group Tax Manager to Sweco

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel till Didner & Gerge

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

PostNord söker bolagsjurist med IT-inriktning

Placering
Solna
Genom
Tjänst

Malmö stad söker stadsjurist till miljöförvaltningen

Placering
Malmö
Genom
Tjänst

Keolis söker Senior Bolagsjurist

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons