Förhandlare till Gröna arbetsgivare

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Gröna arbetsgivare erbjuder en möjlighet för dig som är intresserad av arbetsrätt och söker en ny utmaning. Är du en social problemlösare som har ett intresse för arbetsmarknadsfrågor ska du söka denna tjänst.

Du blir del av ett team som arbetar med arbetsgivarfrågor för en spännande bransch. Gröna arbetsgivares medlemsföretag finns inom skogsbruk, lantbruk, djursjukvård, trädgårdsanläggning och golf. Inom organisationen arbetar drygt 20 trevliga och kompetenta personer med olika expertområden.

Om rollen

Arbetsplatsen ligger centralt i Näringslivets hus i Stockholm och präglas av gott samarbete. Som förhandlingsjurist hos Gröna arbetsgivare arbetar du med att biträda våra medlemsföretag i arbetsrättslig rådgivning och handlägger förhandlingar på både lokal och central nivå.

Arbetet innebär många olika kontaktytor, såväl internt som externt. Du leder och vidareutvecklar arbetsrättsliga utbildningar och avtalskommentarer, till exempel i olika digitala former. Du kommer också att delta i kollektivavtalsförhandlingar och i arbetsgrupper som följer av avtalsförhandlingarna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Stockholm. Det förekommer resor i arbetet, huvudsakligen inom Sverige.

Vem är du?

Du har några års erfarenhet som förhandlingsjurist i en organisation, från förhandlingsavdelning på ett större företag eller som jurist på advokatbyrå.

Du har en juristexamen och ett intresse för arbetsmarknads- och samhällsfrågor. Vi tror att du är utåtriktad, har god social kompetens, gärna tar eget ansvar och har initiativförmåga. Centralt för befattningen är också förmågan att uttrycka sig väl i tal och skrift, att kunna bygga förtroenden och att vara duktig på problemlösning.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gröna arbetsgivare med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer sker löpande så kom gärna in med din ansökan redan idag. Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson via mail: catarina.isaksson@jurek.se eller på telefon 076-002 69 81.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Gröna arbetsgivare

Gröna arbetsgivare är arbetsgivarorganisationen som företräder 4 000 medlemsföretag med verksamhet inom skogsbruk, lantbruk, djursjukvård, trädgårdsanläggning och golf. För svensk djursjukvård är vi även branschorganisation som arbetar för branschens långsiktiga utveckling. Mer information finns på www.grona.org.

Vi servar våra medlemsföretag med rådgivning i arbetsrätt, kollektivavtal, arbetsmiljöfrågor och håller anpassade kurser och utbildningar. Vi förhandlar löner, allmänna villkor och sluter kollektivavtal för våra medlemsföretag. Vi arbetar också med kompetensförsörjning, utrednings- och utvecklingsarbete och hjälper företagen med förhandlingar samt juridiskt biträde i domstolsprocesser.

Gröna arbetsgivare samverkar med Skogsindustrierna, Trä- och Möbelföretagen och Grafiska Företagen i det gemensamma servicebolaget Arbio AB, och ingår i Svenskt Näringsliv.

Genom
Tjänst

Baker McKenzie söker jurist till gruppen Real Estate

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Infranord söker bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt

Placering
Solna
Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer, SEB LC&FI Compliance

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Biträdande jurist inom konkurrensrätt till Baker McKenzie

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist med entreprenadinriktning till Riksbyggen

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Advanced Credit Risk Modeller till Handelsbanken

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Senior Credit Risk Modeller till Handelsbanken

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel Energy Division to Alfa Laval

Placering
Lund
Genom
Tjänst

Bolagsjurist till Skandiakoncernen

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Bolagsjurist till Coromatic

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons