Förhandlare med avtalsansvar, Gröna Arbetsgivare

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Gröna arbetsgivare söker avtals- och sektionsansvarig förhandlare till Skogsbruket. Skogsbruket är en av fem branschsektioner inom Gröna arbetsgivare och består av såväl stora företag, skogsägarföreningar som mindre entreprenadföretag. Skogsbruket är en del av och ingår i Industriavtalet, som är en hörnsten för lönebildningen i Sverige.

Om rollen

Centrala delar av rollen som avtalsansvarig förhandlare är arbetsrättslig rådgivning, utbildning och tvisteförhandlingar, samt utveckling av kollektivavtal och avtalskommentarer. Tillsammans med Förhandlingschefen ansvarar du för avtalsförhandlingar för skogsbruket inom Industriavtalet. Rollen innebär många kontakter med andra organisationer såväl på den fackliga sidan som med andra intresseorganisationer inom skogen och andra arbetsgivarorganisationer.

Som sektionsansvarig för skogen upprättar du tillsammans med skogssektionens förtroendevalda ledamöter skogsbrukets verksamhetsmål, verksamhetsplan, budget och kontinuerligt driver och följer upp verksamheten.

Kompetensförsörjningsfrågorna är viktiga för skogsföretagen, vilket gör att du även bör ha intresse för dessa frågor. Skogsbrukets Yrkesnämnd (SYN) har sitt kansli inom Gröna arbetsgivare, och du arbetar nära experter och övriga kollegor inom området.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Stockholm. Det förekommer resor i arbetet, huvudsakligen inom Sverige.

Vem är du?

Den vi söker bör ha gedigen och cirka 10-årig erfarenhet av avtalsförhandlingar och tvistelösning samt ha goda kunskaper inom arbetsrätt. Du har tidigare erfarenhet av avtalsansvar vilket innebär att du drivit och ansvarat för avtalsförhandling(ar), är en erfaren, självgående förhandlare och har förmågan att självständigt driva dina egna arbetsprocesser dvs du tar fullt ägandeskap över ditt arbete.

Du har en akademisk utbildning inom juridik eller motsvarande, och uttrycker dig väl i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

De personliga egenskaperna samarbetsförmåga och lyhördhet är viktiga för rollen. Du är van att hantera människor och är en skicklig medlare. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet då du i rollen kommer arbetsleda medarbetare.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gröna arbetsgivare med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer sker löpande så kom gärna in med din ansökan redan idag. Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson via mail: catarina.isaksson@jurek.se eller på telefon 076-002 69 81.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Gröna arbetsgivare

Gröna arbetsgivare är arbetsgivarorganisationen som företräder 4 000 medlemsföretag med verksamhet inom skogsbruk, lantbruk, djursjukvård, trädgårdsanläggning och golf. För svensk djursjukvård är vi även branschorganisation som arbetar för branschens långsiktiga utveckling. Mer information finns på www.grona.org.

Vi servar våra medlemsföretag med rådgivning i arbetsrätt, kollektivavtal, arbetsmiljöfrågor och håller anpassade kurser och utbildningar. Vi förhandlar löner, allmänna villkor och sluter kollektivavtal för våra medlemsföretag. Vi arbetar också med kompetensförsörjning, utrednings- och utvecklingsarbete och hjälper företagen med förhandlingar samt juridiskt biträde i domstolsprocesser.

Gröna arbetsgivare samverkar med Skogsindustrierna, Trä- och Möbelföretagen och Grafiska Företagen i det gemensamma servicebolaget Arbio AB, och ingår i Svenskt Näringsliv.

Genom
Tjänst

Baker McKenzie söker jurist till gruppen Real Estate

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Infranord söker bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt

Placering
Solna
Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer, SEB LC&FI Compliance

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Biträdande jurist inom konkurrensrätt till Baker McKenzie

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist med entreprenadinriktning till Riksbyggen

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Advanced Credit Risk Modeller till Handelsbanken

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Senior Credit Risk Modeller till Handelsbanken

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel Energy Division to Alfa Laval

Placering
Lund
Genom
Tjänst

Bolagsjurist till Skandiakoncernen

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Bolagsjurist till Coromatic

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons