Erfaren jurist till tjänsten som rekryteringskonsult på Sharp Recruitment

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Vill du arbeta med specialistrekrytering inom juridik på en av landets mest framgångsrika byråer inom sitt område? Trivs du i en framåtlutad arbetsmiljö med stort utrymme för att sätta din egen agenda och vara med och påverka och driva verksamheten framåt? Då är det här en tjänst för dig! 

Sharp Recruitment & Consultants fortsätter att växa och nu söker vi dig som har arbetat ett flertal år som jurist, antingen på bolag eller byrå, och som vill ta dina erfarenheter inom juridik vidare och hjälpa företag med att hitta rätt kompetens för att bygga framgångsrika organisationer och kandidater att ta nästa steg i karriären. 

Dina arbetsuppgifter 

I rollen som rekryteringskonsult kommer du att ansvara för specialistrekryteringar inom juridik. Våra kunder består av både svenska och internationella organisationer såsom bl.a. finans-, industri-, It- och fastighetsbolag samt advokatbyråer. Du kommer att arbeta inom samtliga branscher och efter en tid sköta hela rekryteringsprocessen från ax till limpa med fokus på både kund och kandidat. Vid varje uppdrag och projekt arbetar vi i team för att effektivisera arbetet samt erbjuda en god servicenivå mot kund och du kommer bära huvudansvaret för att sköta leveransen. Uppdraget är roligt och utvecklande då våra rekryteringar ofta är komplexa. 

Vi ser oss själva som rådgivare och managementkonsulter som med vår breda kompetens inom området kan agera konsultativt både mot våra kunder och kandidater. Därmed är det viktigt att du är kontinuerligt up-to-date inom branschen och bygger upp ett omfattande nätverk. Som rekryteringskonsult hos oss kommer du också få stor användning av dina tidigare erfarenheter som jurist. 

Vem söker vi 

Vi söker dig som efter avslutade studier har flera års praktisk erfarenhet av att arbeta som jurist. Vi ser gärna att du har konsulterfarenhet, ej ett krav men meriterande. 

Då du kommer ha omfattande kontakt med såväl kandidater som kunder är det viktigt att du som person är en ”peoples person”, är utåtriktad och bra på att skapa och hålla relationer över tid. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta konsultativt, är initiativtagande, noggrann och har en god analytisk förmåga. 

Att arbeta hos Sharp Recruitment & Consultants

Vi erbjuder en rolig arbetsmiljö i ett tillväxtbolag med ett stort utrymme för att implementera egna idéer. Du kommer till ett bolag där våra värderingar är tillväxt (med vinst), utveckling (för individ och organisation) samt att ha roligt på jobbet. Vi lever våra värderingar och allt detta kommer du att märka när du kommer till oss. 

Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat, så förstår vi vikten av balans i livet och att hitta på roliga aktiviteter tillsammans. 

Vi är ett företag som fortsätter att expandera och växa med goda resultat. Vi har en tydlig målbild om vart vi vill vara både inom fem och tio år med en fortsatt stark tillväxt. Vårt huvudkontor är i centrala Stockholm och vi sitter i mycket trivsamma och moderna lokaler. Vi har även kontor i Tel Aviv samt Paris. 

Välkommen med din ansökan! 

För frågor om tjänsten och bolaget vänligen kontakta Peter Ekström, partner och Co-Founder, på 070-813 51 85, peter.ekstrom@sharprecruitment.se. 

Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka HÄR.

Genom
Tjänst

Bolagsjurist? Nobina söker affärsmässig hybrid mellan affär och compliance  

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel to Dometic Group

Placering
Solna
Genom
Tjänst

Head of Legal till PodX Group

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

KICKS söker Head of Legal & Compliance

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Stillfront söker bolagsjurist med fokus på dataskydd

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

SCA söker bolagsjurist

Placering
Sundsvall
Genom
Tjänst

Riksbyggen söker entreprenadjurist till Fastighetsförvaltningen

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Data Protection Officer till Sergel

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Skattekonsult till Advice

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Dina Försäkringar söker skadejurist

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons