Entreprenadjurist till Byggföretagen region Öst

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhällsbyggande i världsklass?

Byggföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg- och anläggningsföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Organisationen har ca 4 000 medlemsföretag – de flesta små och medelstora – och vår uppgift är att skapa gynnsamma näringsvillkor för företagen och en trygg arbetsmiljö för deras medarbetare. Byggföretagen tecknar kollektivavtal för medlemsföretagens yrkesarbetare och tjänstemän. Några av våra viktigaste uppgifter är att skapa förutsättningar för en sund konkurrens, säkra arbetsplatser, ett ökat bostadsbyggande och en kontinuerlig kompetensförsörjning. Centrala begrepp är hållbarhet och mångfald, ordning och reda.

Vi fortsätter att växa och söker nu en entreprenadjurist till Byggföretagen region Öst.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats i en serviceinriktad miljö med god teamkänsla samt brett nätverk inom byggbranschen. På Byggföretagen värnar vi om att skapa en bra balans mellan privat- och arbetsliv. Hos oss kommer du därför att få arbeta självständigt med mycket frihet och eget ansvar.

Vad ingår i rollen?

I din roll som entreprenadjurist kommer du arbeta nära Byggföretagens medlemmar och löpande bistå dessa med juridisk rådgivning. En viktig del i vår verksamhet är också att fortlöpande hålla våra medlemmar uppdaterade med aktuella och angelägna juridiska frågor. Som ett led i detta arbete genomför vi utbildningar för våra medlemmar, såväl digitala som fysiska, och i din roll som jurist ingår att medverka och hålla i dessa utbildningar.

Byggföretagen region Öst har flertalet utskott med olika fokusområden, bl.a. Bostadsutskottet och Konsumententreprenadsutskottet, vilka fungerar som viktiga kontaktytor mot våra medlemmar. I din roll som jurist kommer också ingå att fungera som sekreterare i dessa utskott. I rollen ingår vidare att delta i olika projekt och utredningar.

Du kommer vara placerad på Byggföretagen region Östs kontor på Kungsholmen i Stockholm och rapportera till chefsjuristen för region Öst.

Vem söker vi?

Vi söker dig med en svensk juristexamen och med minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från bolag eller advokatbyrå med inriktning entreprenadrätt.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper. Då rollen innefattar omfattande kontakt med våra medlemmar är det viktigt att du som person är hjälpsam, serviceinriktad och social. För att lyckas i rollen och trivas hos oss ser vi också att du är prestigelös, pragmatisk och proaktiv med god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

Du har också en mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift, på både svenska och engelska.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Vid frågor angående rollen, vänligen kontakta Tove Flodgren Isakson på 070-241 22 27 eller tove.flodgren.isakson@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att ansöka, klicka HÄR.

Mer om Byggföretagen

Byggföretagen verkar i hela landet via 26 lokala kontor och ett nationellt kansli och har cirka 160 medarbetare. Byggföretagen är en av de största medlemsorganisationerna inom Svenskt Näringsliv. Vår vision är ett hållbart samhällsbyggande i världsklass. Läs mer på www.byggforetagen.se.

Lediga jobb

Sharp Recruitment & Consultants

Head of Legal to NCC Industry

Solna, Oslo
|
Sista ansökningsdag 2024-01-08
Jurek

Bolagsjurist till SSAB

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
von Feilitzen & Partners

Använd dina färdigheter för att bekämpa cancer! Vi söker nu nästa stjärna till vårt starka juristteam.

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-22
Jurek

Group Legal & Compliance Counsel till Elof Hansson Group

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
Jurek

Nordic Legal & Compliance Manager at Chiesi Pharma

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Sharp Recruitment & Consultants

Operations Manager till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Jurek

Group Compliance Manager to Alfa Laval Group

Lund
|
Sista ansökningsdag 2023-01-01
von Feilitzen & Partners

Bolagsjurist till ikoniskt svenskt varumärke, Stockholm

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-15
Sharp

Legal Counsel till Välinge Innovation

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Sharp

Compliance Manager till Nordic Guarantee

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons