En rolig tjänst som junior rekryteringskonsult

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

”Jag fick snabbt upp ögonen för jobbet och att göra en bedömning av en person, ibland på mindre en timmes möte, det är jäkligt häftigt. Jag valde inte medvetet att hoppa på jobbet men jag har medvetet valt att stanna kvar för så pass roligt, stimulerande och utvecklande är det. Att få hamna i en stark entreprenörsmiljö och få vara med på er resa är så roligt och jag gillar hur man arbetar med att driva projekt från ax till limpa. Känslan av att se till att en kandidat får jobbet är fantastiskt och alla blir vinnare. Kandidaten är glad, kunden är glad och vi är glada. Det bästa med jobbet är alla nya kontakter man knyter och alla relationer som man etablerar med både kunder och kandidater. Man bär med sig lite av alla man träffar.”

Vi söker dig som vill börja en karriär inom rekrytering. Du startar som junior rekryteringskonsult för att utvecklas till rekryteringskonsult och slutligen senior konsult. Allt enligt en utvecklings- och utbildningsplan anpassad för dig.

Sharp Recruitment & Consultants är en av landets mest specialiserade och nischade rekryterings- och bemanningsbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML samt Tax & Finance. Vi arbetar med många av landets främsta och största advokatbyråer, bolag, banker, försäkrings- och finansbolag.

Då vi ser ett ständigt ökande rekryteringsbehov bland våra uppdragsgivare behöver vi ytterligare förstärka vår organisation och söker nu en driftig och engagerad kollega till vårt härliga gäng.

Vi erbjuder dig en arbetsplats, där din egen, företagets, våra uppdragsgivares och kandidaters utveckling är lika viktigt som trivsel, humor och möjlighet att göra roliga affärer. Här finns goda möjligheter att växa och utvecklas i rollen genom bra stöd, utmaningar och vidareutbildning. Du kommer att vara med att tillsätta intressanta tjänster och skapa ett stort nätverk.

Om tjänsten  

Du kommer att lära dig rekryteringsyrket från grunden och du får en utvecklings- och utbildningsplan som är anpassad för dig.

De första momenten innefattar bland annat att lära dig vikten av kravprofilen, jobba med kartläggning av lämpliga kandidater och att kalla till intervju. Du kommer i nästa skede börja genomföra intervjuer och sammanställa kandidatpresentationer som presenteras för kund. Du arbetar parallellt med flera uppdrag och har löpande kontakt med såväl kunder som kandidater, allt med stöd från kollegor i början.

Det är en spännande och rolig tjänst, vi ser oss själva som managementkonsulter som med vår breda kompetens inom området kan agera rådgivande både mot våra kunder och kandidater. Det är därför viktigt att du tycker om att nätverka och har driv.

Vi tror starkt på att låta våra medarbetare växa och i denna roll finns det goda utvecklingsmöjligheter. I rollen kommer du också få möjlighet att vara med och påverka samt ta ett stort ansvar. Du kommer att bli en viktig del av ett ambitiöst, roligt och spännande företag.

Om dig 

Det är bra om du har högskoleutbildning inom t ex. PA-programmet, ekonomi eller juridik men det allra viktigaste är dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss och för att lyckas väl i din utveckling så har vi sett att det är viktigt att du är driven, tar ansvar och att du är en peoples-person d v s. att du tycker om människor, det gör vi.

För att klara av rollen ska du:

  • Ha ett engagemang och driv, vara social och bidra med energi
  • Besitta utmärkta kunskaper i svenska och engelska
  • Vara kommunikativ och duktig på att uttrycka dig i tal och skrift
  • Ta ansvar och slutföra dina uppgifter
  • Ha god analytisk förmåga

Erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen är ej ett krav men meriterande.

Som person är du effektiv, noggrann och van att hantera flera ärenden samtidigt. Du är nyfiken på omvärlden och har en vilja att utvecklas. Vidare behöver vara lösningsorienterad, kunna prioritera och vara en bra lagspelare.

För att bli framgångsrik hos oss krävs det att du håller hög kvalitet i ditt arbete, är företagsam och inger ett förtroende gentemot kunder och kandidater.

Att arbeta hos oss

Vi erbjuder en snabbrörlig arbetsmiljö med stort utrymme att implementera egna ideér. Du kommer att komma till ett resultatfokuserat företag som hela tiden vill framåt och brinner för utveckling, affärer och mest av allt att ha skoj på jobbet. Vi ställer höga krav på varandra, vi utmanar varandra men mest av allt så stöttar och supportar vi varandra. Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat så förstår vi vikten av balans i livet och att hitta på roliga aktiviteter tillsammans.

Hos oss är mångfald och jämställdhet grundläggande värderingar som återspeglas i vår verksamhet, vi är dessutom övertygade om att det gör oss både till en bättre arbetsgivare och samarbetspartner.

Sharp Recruitment & Consultants fortsätter att expandera och växa med goda resultat. Vi har en tydlig målbild om vart vi vill vara inom fem och tio år med en fortsatt tro på stark tillväxt. I dag sitter vi i fina lokaler på Barnhusgatan i Stockholm.

Ansök idag

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

För mer information kontakta Elin Flodin på 072-360 73 29 eller elin.flodin@sharprecruitment.se

Företagsbeskrivning

Sharp Recruitment & Consultants är en av marknadens mest specialiserade rekryteringsbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML samt Tax & Finance. Vi rekryterar inom alla branscher och nivåer men främst är vi experter på svårrekryterade roller såsom specialister, mid-level och seniora tjänster. Det är det som vi är bäst på.

Vi prioriterar kvalitet och effektivitet högt och arbetar därför alltid i team med en huvudansvarig kontaktperson som ansvarar för hela rekryteringsförfarandet från ax till limpa. Denna process garanterar hög tillgänglighet, anpassningsbarhet och god service för såväl våra uppdragsgivare som kandidater. På Sharp Recruitment & Consultants är vi stolta över vår djupa kunskap och förståelse för marknadens utveckling och ständigt föränderliga behov. Varje organisation är unik och vår uppgift är att på ett ansvarsfullt och närvarande sätt hitta rätt person med relevant kompetens.

Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer till Skandias Koncerncompliance

Genom
Tjänst

Senior Legal Counsel (Nordic & Baltic) to Schneider Electric

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Ekonomiansvarig till Sharp Recruitment & Consultants

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Marknadskoordinator till Sharp Recruitment & Consultants

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist till Skandia Fonder

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist inom mark- och miljörätt samt vattenkraftlagstiftning

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer till Brummer & Partners

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel med fokus på AIFMD till Permian

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Ludvig & Co söker bolagsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Capital & Liquidity Reporting Specialist till Nordnet

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons