Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Philip Rydgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, philip.rydgren@gazella.se

Gazella rekryterar nu en Ekonomiassistent till Sveriges ledande säkerhetsföretag, Securitas. Vi söker en person som ska ansvara för leverantörsreskontran och säkerställa leverans i hela flödet. Du kommer få möjligheten att bli en viktig del av redovisningsgruppen som präglas av stark lagkänsla.

Vad Securitas erbjuder dig

Securitas erbjuder arbete i nyrenoverade lokaler i hjärtat av Kungsholmen, intill Lindhagensplan. Du kommer arbeta i en miljö där du ges möjligheten att visa framfötterna och förväntas bidra med nytänkande och utveckling. Du rapporterar till Redovisningschefen och är en del av ett mindre redovisningsteam. Tjänsten är på heltid men Securitas erbjuder utrymme för flexibilitet vad gäller arbetstider. Som anställd ingår bl.a. förmånspaket, pension, möjlighet till daglig gruppträning och gym i företagets lokaler.

Din utmaning

  • Ansvar för leverantörsreskontran och hela dess flöde.
  • Daglig administration av leverantörsfakturor, nyupplägg och hantering av leverantörer m.m.
  • Leverantörsbetalningar.
  • Kontakt med leverantörer och övriga i organisationen som behöver stöttning kring fakturor och kontering etc.
  • Engagera dig i processutveckling och framställande av nya arbetsrutiner i samband med kommande systembyte.

Erfarenhet

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller yrkesutbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet inom leverantörsreskontran och hela det flödet. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i stora flöden och därtill är det även meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom kundreskontra eller andra delar inom redovisning för att främja interna samarbeten. Vidare ser vi gärna att du har en förståelse för hela det ekonomiska flödet.

Personliga egenskaper

Du är en person som trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du är en lagspelare. Vi söker dig som är social, kommunikativ och trivs med att samarbeta med andra personer i organisationen. Vidare ser vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i både engelska och svenska, både i tal och i skrift.

Om Securitas

Varje dag och över hela världen får våra vardagshjältar människor att känna sig trygga. Nu kan du bli en av oss. Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete gör konkret skillnad i människors liv, varje dag. För att du ska kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna – med rätt driv och inställning har du goda chanser att utvecklas inom företaget.

Securitas är en pålitlig arbetsgivare som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Läs gärna mer om företaget på http://www.securitas.se

Övrigt

Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas. För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och de fackliga organisationerna Unionen och Ledarna samt individuella avtal.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! (I den här rekryteringen samarbetar Securitas med Gazella). Har du frågor är du välkommen att kontakta Philip Rydgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, philip.rydgren@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.