Annons

Annons

Driven försäljningschef till Marginalen Bank

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

Marginalen Bank har drygt 350 anställda i Sverige och har närmare 200 000 kunder. Vår affärsidé är att skapa tid och möjligheter för människor och företag att utvecklas genom att vi förenklar deras ekonomiska vardag. Det gör vi genom att lyssna på våra kunder och erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster. Marginalen Bank står under Finansinspektionens tillsyn, omfattas av insättningsgarantin och är ISO-certifierade. Marginalen Bank ägs av Marginalen AB. Våra rötter går tillbaka till 1979 och vi har sedan Marginalen bildades i början på 90-talet växt av egen kraft. I samband med att Marginalen förvärvade Citibanks svenska konsumentbank 2010 bildades Marginalen Bank. För mer information om företaget se http://www.marginalen.se/

Vi söker nu en erfaren och driven försäljningschef till vårt huvudkontor i Stockholm. 

Din roll

Som försäljningschef på Marginalen Bank kommer du ansvara för att leda och utveckla vårt försäljningsarbete mot företags- och privatkunder samt partners. Du kommer arbeta såväl strategiskt som operativt i en mycket driven och dynamisk verksamhet där vi ständigt strävar efter att förbättra, vidareutveckla och tänka nytt kring hur vi arbetar med försäljning och exponering mot våra kunder.

Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. att

  • Vara delaktig i framtagande av verksamhetens försäljningsmål och analys kring hur försäljningsavdelningen ska arbeta för att nå dessa mål, t.ex. vilka kanaler som ska användas.
  • Omsätta de uppställda målen till konkreta åtgärder.
  • Omvärldsbevaka och följa trender inom försäljningsområdet.
  • Arbeta innovativt och framåtblickande kring hur försäljningsarbetet på sikt bör utvecklas och förbättras så att verksamheten ständigt ligger i framkant.
  • På daglig basis leda och driva det operativa försäljningsarbetet och arbeta hands-on med att entusiasmera, inspirera samt cocha dina medarbetare.

Din bakgrund och profil

Vi söker dig med högskoleexamen och runt åtta års relevant arbetslivserfarenhet. Du har mycket god erfarenhet av att leda en försäljningsavdelning samt av att motivera, utveckla och coacha säljare. 

Vidare har du god erfarenhet av att arbeta med varierande typer av försäljningskanaler, såsom fältförsäljning, telemaketing och försäljning via digitala kanaler och social media. Har du erfarenhet av att arbeta i en reglerad finansiell verksamhet är detta mycket meriterande. 

Som person besitter du ett stort driv, är handlingskraftig, självständig och prestigelös och trivs lika bra med att arbeta operativt som strategiskt. Du har god förmåga att se strukturer och samband och har hög integritet. Du är öppensinnad, framåtblickande och innovativ med god förmåga att tänka i nya banor.

Ansökan 

Låter det intressant? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan!

 

Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Ansök genom att klicka här

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Peter Ekström på 070-813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.se